گوشی های امروزی پروتکل های خیلی زیاد و مختلفی را مانند ، 3G ، 4G و 4 LTE ساپورت میکنند. این پروتکل ها کمی پیچیده اند وCPU به قدرت بیشتری برای پردازش کردن اطلاعات، درخواست و مدیریت بسته های اینترنتی و انتقال دادن اطلاعات مربوط به بسته، به اپراتور نیازمند خواهند بود.
گوشی های همراه برای اینکه بتوانند به تمامی این عملیات رسیدگی کنند و برای اینکه بتوانند کار خود را تمام و کمال انجام بدهند، از یک چیپ جدا به عنوان مودم به اسم بیس باند Base Band استفاده میکنند.
این نکته که چیپ بیس باند، همراه با پروسسور و یا همان پردازشگر اصلی به طور مستقیم در ارتباط هستند و همینطور دارای یه پردازشگر به نام پردازشگر Base Band میباشد که کار های خود بیس باند را پردازش میکنند.
کارهایی که پردازشگر Base Band انجام میدهد و پردازش میکند عبارتند از: مدیریت و کنترل توابع رادیویی ، به طور کل کارهایی که در آنها امواج رادیویی داشته باشد به عهده ی بیس باند می باشد ، مثل آنتن داشتن گوشی موبایل ، وصل شدن به بسته ی اینترنتی و ...
اگر این بیس باند خراب شود آنتن بر روی حالت No Service میماند، وایرلس و بلوتوث به حالت خارج از دسترس و غیر فعال باقی خواهند ماند. یکی از روش هایی که میتواند این مشکل را برطرف نماید، فلش کردن گوشی از روش ریکاوری مود است. میتوانید فریمور جدید را درون دستگاه فلش کنید و این مشکل را برطرف نمایید، چرا که بیس باند در فریمور ها به صورت پیش فرض وجود دارد. پارس ارتباط کلینیک خدمات تعمیرات موبایل در سرتاسر ایران. برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه تعمیرات تخصصی موبایل و مشاوره تعمیرات موبایل با ما در تماس باشید.
شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 09197922279 با کارشناسان مجموعه پارس ارتباط در تماس باشید. همینطور می توانید با مراجعه به صفحه تعمیرات موبایل به صورت آنلاین گوشی خود را ثبت کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
آنتن دهی یکی از اصولی است که بسیاری از شرکت های تولید کننده موبایل به آن توجه می کنند و از آنتن های قوی برای این کار استفاده می کنند تا کاربر کمتر با مشکل انتن دهی مواجه شود. علت پرش آنتن گوشی می تواند سوئیچ بین شبکه های موبایلی مختلف شبکه های 4G، 3G و LTE باشد.
این مسئله خصوصا در هنگام مسافرت به شهرهای دیگر اتفاق می افتد و لازم است که گوشی خود را ری استارت کنید تا از دکل های همان شهر انتن بگیرد. همچنین پیشنهاد می کنیم در قسمت تنظیمات شبکه موبایل گوشی روی Wireless and networks سپس more و سپس mobile networks بزنید. ( در گوشی های آیفون از Setting Cellular data را بزنید و فعال بودن ENABLE 4G را بردارید).
به این ترتیب حالت شبکه (Network Mode) موبایل خود را بر روی GSM only که به عنوان شبکه 2G نیز شناخته می شود یا WCDMA قرار دهید. علت پرش آنتن گوشی همچنین می تواند از برخی برنامه های مخرب نصب شده روی گوشی باشد که باعث ایجاد اختلال در سیگنالهای رادیویی می شوند.
مهم تر از اینکه به دلایل پرش آنتن گوشی توجه داشته باشید، باید حواستان به آلارم هایی که گوشی شما می دهد باشد. البته منظورمان از آلارم گوشی، همان هشدار ها و یا نوتیفیکیشن ها نمی باشد. گاهی مواقع گوشی های هوشمند دقیقا مانند انسان ها که مریض می شوند، نشانه هایی را از خود بروز می دهند تا بگویند که حالشان خوب نیست و مشکلی دارند اما از آنجایی که ما توجه خاصی به این علائم نداریم و البته اطلاعات کاملی هم در این زمینه نداریم، متوجه این هشدار ها نخواهیم شد.
موقعی متوجه میشویم گوشیمان ایراد دارد، که یکی از کارهایمان عقب بیوفتند و یک اختلال جدی برای گوشی به وجود آمده باشد. در صورتی که مشکلات رایج مانند پرش تصویر گوشی، قطع و وصل شدن صدای موبایل و پرش آنتن از مواردی هستند که اکثرا در بلند مدت برای گوشی های موبایل پیش می آیند.
بعضی اوقات پیش میآید بدون آنکه ضربهای به گوشی وارد شود آنتن گوشی شما می پرد. در این مرحله ابتدا چیپ سیم کارت گوشی خود را بررسی کنید چرا که امکان دارد به دلایل متفاوتی مانند فرسوده شدن ، کارایی خود را از دست بدهند و مثل گذشته سیم کارت به درستی در آن قرار نگیرد.
نکته: در برخی مواقع با قرار دادن جسم خارجی مثل کاغذ و یا دستمال کاغذی در پشت سیم کارت از تکان خوردن و قرار گیری نادرست جلوگیری میشود.
یکی از علت هایی که باعث پرش آنتن گوشی های هوشمند میشود سوئیچ و پرش آنتن در بین شبکه های موبایل ۲G ، ۳G و ۴G در مناطق متفاوت است ، اگر که میخواهید آنتن شما در شرایطی حساس و مهم بدون پرش و سوئیچ در حالت نرمال قرار بگیرد و استفاده از شبکه های موبایلی پیشرفته تری مانند ۳G و ۴G برای شما چندان مهم نیستند پیشنهاد میکنیم در قسمت تنظیمات شبکه موبایل گوشی حالت شبکه (Network Mode) موبایل خود را بر روی GSM only که به عنوان شبکه ۲G نیز شناخته میشود قرار بدهید.
گوشی هایی که شماره سریال یا همان IMEI آنها دچار مشکل شده است و مورد تایید شبکه نیستند. با این حال گوشی روشن می شود ولی آنتن ندارد. عمدتا در صورتی که این گوشی ها با سیم کارت روشن شوند، پیامی به مضمون "SIM Card Registration Failed" بر روی صفحه نمایش گوشی نشان داده می شود. در این حالت باید شماره سریال گوشی IMEI، توسط شرکت مخابرات وارد شبکه شود و یا آن را توسط باکس های نرم افزاری که مرتبط با تعمیرات نرم افزاری موبایل است، تعمیر کنید.
یکی دیگر از دلایلی که باعث رفتن آنتن ایرانسل ، همراه اول ، رایتل و.. میشود بهم خوردن تنظمیات پیشفرض شبکه گوشی برای این اپراتور ها است ، اگر چندان به تنظیمات پیش فرض شبکه گوشی خود آشنایی ندارید پیشنهاد میکینم ابتدا آن را در اینترنت جستجو کرده و تا جایی که میتوانید حالت شبکه گوشی خود را به تنظیمات اولیه بازگردانید و در صورتی که موفق به انجام این کار نشدید از گزینه های مثل بازگشت به تنظیمات کارخانه ، ریست و.. استفاده کنید ، اگرچه استفاده از این گزینه ها ممکن است باعث از دست رفتن برخی از اطلاعات گوشی شما شود.
فرسوده شدن سیم کارت و وارد شدن خط و خش به آن می تواند دلیلی برای قطع شدن آنتن باشد مشکل ایجاد کند. برای این که مطمئن شوید اشکال از سیم کارتتان است آن را در یک گوشی دیگر تست کنید تا اگر در آن گوشی هم آنتنی وجود نداشت متوجه شوید که مشکل از سیم کارت است. می توانید سیم کارت را با پاک کننده های خاصی که برای سیم کارت ها وجود دارد پاک کنید و اگر مشکل رفع نشد با مراجعه به مراکز اپراتور مربوطه ، یک سیم کارت دیگر با همان شماره تحویل بگیرید.
مشکل نداشتن آنتن در گوشی را می توانید با انتخاب اپراتور شبکه تلفن همراه به صورت دستی نیز برطرف کنید. برای اینکار مراحل زیر را دنبال کنید:
قاب گوشی موبایل و لوازم جانبی اندروید ، آیفون که از جنس آلمینیوم و.. هستند در برخی از موارد می توانند علت رفتن آنتن گوشی و قطع و وصل شدن آنتن باشند. پیشنهاد میکنیم برای مدتی گوشی خود را از قاب و کیس مخصوص خود خارج کنید و از آن استفاده کنید ، در بعضی از موارد اینکار مشکل آنتن دهی و پرش آنتن گوشی سامسونگ ، هواوی ، سونی ، آیفون و.. شما را رفع میکند.
گاهی مواقع پیش میآید بدون آنکه ضربهای به گوشی شما وارد شود آنتن موبایل بپرد. در این مرحله ابتدا چپپ سیم کارت گوشی خود را بررسی نمایید چونکه ممکن است به علت های مختلفی مثل فرسوده شدن،کارایی خود را از دست بدهند و سیم کارت به درستی در آن قرار نگیرد. در برخی اوقات با قرار دادن جسم خارجی مانند کاغذ و یا دستمال کاغذی در پشت سیم کارت از تکان خوردن و قرار گیری نادرست جلوگیری میشود.
تمام تلفن ها برای حفظ باقی ماندهی باتری از قدرت دریافت و ارسال سیگنال خود کم می کنند. اگر تلفن شارژ کمی دارد یا در حالت Power Saving است آن را به شارژ برق وصل کنید تا تفاوت آنتن دهی آن را ببینید.
اصولا در جای بسته آنتن دهی گوشی با مشکل مواجه خواهد شد که در این شرایط اگر در آپارتمان هستید یکی از پنجرهها را باز و گوشی خود را به بیرون هدایت نمایید. این روش در میزان آنتن دهی شما تاثیرگذار است.
یکی دیگر از عواملی که باعث مختل شدن آنتن دهی گوشی های اچ تی سی می گردد، به هم ریختن تنظیمات پیش فرض شبکه ی این گوشی است. به منظور رفع مشکل آنتن دهی گوشی اچ تی سی ، این تنظیمات را چک کنید و در صورت لزوم، آن را مطابق با اپراتور مورد استفاده ی خود، تنظیم نمایید.
برای این کار، می توانید دستورالعمل تنظیمات مدل گوشی خود را در اینترنت سرچ کنید. از طریق این دستورالعمل، تنظیمات گوشی خود را به حالت پیش فرض بازگردانید. در صورتی که موفق به انجام این کار نشدید، گزینه ی بازگشت به تنظیمات کارخانه را انتخاب کنید؛ البته ریست فکتوری گوشی هم راه حل بعدی است که همانطور که می دانید، منجر به پاک شدن کلیه ی اطلاعات موجود در گوشی می شود.
رفع مشکل آنتن دهی گوشی اچ تی سی را می توان یکی از خدمات نمایندگی اچ تی سی به حساب آورد. مشکل آنتن دهی، یکی از مسائل رایج و البته آزاردهنده در بین گوشی های تلفن همراه محسوب می شود. بسیاری تصور می کنند که منشأ این مشکل، اوپراتور مورد استفاده ی آنهاست اما باید گفت که چنین نیست. علیرغم اینکه پوشش جغرافیایی و قدرت اپراتورها یکی از اصلی ترین دلایل عدم آنتن دهی محسوب می گردد، این اتفاق ممکن است دلایل دیگری نیز داشته باشد.
شاید بتوان گفت یکی از علت های مهم در ایجاد مشکل آنتن دهی گوشی اچ تی سی، فشار آمدن به سیمکارت در اثر ضربه یا عوامل دیگر می باشد. البته این عوامل می توانند موجب ایجاد آسیب های شدید در سخت افزار گوشی نیز بشوند. اگر علت عدم آنتن دهی گوشی شما این مورد باشد، توصیه می کنیم که دستگاه خود را به یک تعمیرگاه مجاز ببرید و نسبت به تعمیر آن اقدام نمایید. مهندسان ما در مرکز رفع مشکل آنتن دهی گوشی اچ تی سی ، آماده ی خدمات رسانی به شما کاربران گرامی می باشند.
آنتن موقع روشن شدن گوشی هست و با گذشت زمان آنتن قطع می شود و موبایل شما دیگر آنتن نمی دهد. در این صورت می توان مطمئن شد که مشکل مرتبط با آی سی PF می باشد. تعمیر کاران موبایل می دانند که آی سی PF در برد و نقشه شماتیک گوشی، با نام RF PA نمایش داده می شود.
در برخی مواقع ایرادات نرم افزاری باعث رخداد این گونه مشکلات می شود و برای حل مشکلات نیاز به استفاده از باکس تعمیرات موبایل و ترمیم فایل PM می باشد. تمامی عملیات مرتبط با ترمیم نرم افزاری از طریق باکس ها مربوط به تعمیرات نرم افزاری موبایل میباشد.
اکثر افراد این مورد را با عنوان آنتن دهی کاذب می شناسند . در این حالت گوشی موبایل به ظاهر آنتن دارد ولی نه می توان با آن تماس گرفت و نه می توان تماسی دریافت کرد. مشکل آنتن دهی کاذب بیشتر در گوشی های برند سامسونگ دیده می شود. در صورت بروز این گونه مشکلات ، می توان با استفاده از تعویض آی سی PF و گاهی اوقات با استفاده از گرفتن هیتر، مشکل آی سی را برطرف خواهد کرد.
در تمامی گوشی های هوشمند امروزی، بدون آن که گوشی سیم کارت را بخواند و یا به اصطلاح آنتن داشته باشد، می توان به منوی گوشی و امکانات آن دسترسی پیدا کرد.
برای مثال: در مورد گوشی های آیفون، اگر عبارتی مثل No SIM بر روی صفحه نمایش گوشی ظاهر شود یعنی گوشی سیم کارت را نمی خواند. اگر عبارت Searching در حالی که سیم کارت درون گوشی می باشد، بر روی صفحه نمایش دیده شود مشکل از تنظیم نبودن زمان و تاریخ گوشی است.
سعی کنید بعد از تنظیم تاریخ و زمان دوباره بررسی کنید که گوشی از حالت Searching خارج شده است یا نه؟ برخی مواقع سیم کارت داخل گوشی است و عبارات نمایش داده شده بر روی گوشی بینSearching و No service تغییر پیدا می کند. در این حالت با اطمینان بالایی مشکلات مربوط به آی سی Base Band گوشی خواهد بود و ایراد سخت افزاری می باشد.
پارس ارتباط لوتوس مرکز آموزش تعمیرات موبایل در کرج به صورت تخصصی و حرفه ای در استان البرز می باشد. آموزش تعمیرات تخصصی موبایل از مباحث مقدماتی تا پیشرفته به صورت کامل به واسطه متخصصین و تعمیرکاران مجرب و دوره دیده ما صورت میگیرد. آموزش تعمیرات موبایل در کرج به صورت خصوصی توسط متخصصین ما انجام میشود.
سلام
اگر تو هر گوشی ای این مشکل پیش میاد مشکل از سمت سیمکارت هست، با اپراتور خطتتون تماس بگیرید
سلام
امکانش هست مشکل از آی سی آنتن باشه. چون مشکل گوشی سخت افزاریه باید اول گوشی بررسی بشه تا مشکل رو بتونیم صد در صد مشخص کنیم
سلام
ممکنه مدار آنتن و یا آی سی آنتن مشکل پیدا کرده. برای اطلاع از هزینه با شماره 02691009091 تماس بگیرید
سلام
نرم افزارش با دسته گوشی همخونی نداره به همین خاطر این مشکل پیش میاد
سلام و وقت بخیر
آنتن جی معمولا کمه همیشه و چون برای تماس استفاده نمیشه همیشه یا خط آنتن بیشتر نداره
اینا مشکلات مربوط به شبکه هستند و به گوشی اطلاعی ندارند
با سلام
دستگاه شما مشکل ضعف آنتن دارد و باید توسط متخصص چک شود.
دیدگاه شما