کمپانی Samsung این روزها بهترین و باکیفیت ترین تولیدات خود را وارد بازار کرده است. این شرکت برای ساخت باتری موبایل سامسونگ از بهترین و جدید ترین قطعات استفاده کرده است و توانسته تا حدود زیادی قدرت و کیفیت باتری های موبایل خود را افزایش دهد. یکی از مهم ترین مواردی که در هنگام خرید گوشی سامسونگ به آن توجه زیادی می شود، مدت زمان شارژ گوشی سامسونگ است و اینکه این گوشی ها تا چه مدت می توانند شارژ را در خود ذخیره داشته باشند. برای تعویض باتری گوشی موبایل خود به مرکز خدمات تعمیرات موبایل پارس ارتباط لوتوس مراجعه نمایید.
یکی از مواردی که می تواند تاثیر زیادی روی سلامت باتری موبایل داشته باشد، استفاده از بهترین روش برای شارژ کردن باتری می باشد. اگر می خواهید مدت زمان شارژ شدن گوشی سامسونگ شما در کمترین زمان باشد، به شما پیشنهاد می کنیم از روش های زیر برای شارژ کردن موبایل خود استفاده کنید.
هیچ وقت سعی نکنید باتری گوشی خود را تا ۱۰۰ درصد شارژ کنید. این موضوع تا حدودی می تواند روی سلامت باتری شما تاثیر داشته باشد. با توجه به ساختار باتری موبایل، شما می توانید از ساده ترین روش ها برای افزایش عمر و سلامت باتری سامسونگ استفاده کنید.
بسیاری از افراد فکر می کنند می توانند از فست شارژ و یا پاوربانک به صورت مداوم استفاده کنند. اما این طور نیست و این موضوع می تواند پس از مدتی به گوشی موبایل شما آسیب وارد کند. اگر می خواهید گوشی شما زمان بیشتری شارژ در خود ذخیره داشته باشد، بهتر است از شارژر اصلی و اورجینال سامسونگ برای شارژ کردن آن استفاده کنید.
اگر می خواهید گوشی شما در کوتاه ترین زمان شارژ شود، به شما پیشنهاد می کنیم قبل از اینکه آن را به شارژ بزنید، خاموش کنید. این روش باعث می شود تا شما استفاده ای از گوشی نداشته باشید و در حین حال نیرویی از باتری موبایل کم نمی شود و گوشی سریع تر شارژ می شود. اگر تمایلی به خاموش کردن گوشی ندارید، می توانید از حالت پرواز استفاده کنید. حالت پرواز شباهت بسیار زیادی به خاموش بودن گوشی دارد و تمامی قابلیت های اصلی گوشی غیرفعال می شود.
شما می توانید برای دریافت مشاوره رایگان با شماره 02691009091 با کارشناسان مجموعه پارس ارتباط در تماس باشید. همینطور می توانید با مراجعه به صفحه تعمیرات موبایل به صورت آنلاین گوشی خود را ثبت کنید تا در اسرع وقت کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.
بین ۳۰ تا ۸۰ درصد : با توجه به مباحث مربوط به ولتاژ و تأثیر آن بر عمر باتری، گفته میشود همواره بهترین زمان شارژ گوشی وقتی است که باتری بین ۳۰ تا ۸۰ درصد قرار دارد زیرا شارژ در این بازه موجب افزایش عمر باتری خواهد شد.
به طور کلی زمان شارژ شدن باتری گوشی های معمولی حدود 3 الی 4 ساعت است اما این زمان برای گوشی هر فرد متفاوت است زیرا برخی از کاربران باتری خود را کاملا خالی می کنند و طبیعتا باتری گوشی نیاز به زمان بیشتری برای پر شدن دارد.
برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی A01 از یک باتری لیتیوم یونی با ظرفیت 3000 میلی آمپر ساعت استفاده شده و با توجه به ویژگی های فنی این اسمارتفون، انتظار میرود که باتری 3000 میلی آمپر ساعتی آن بتواند انرژی مورد نیازش را بدون مشکل برطرف سازد.
خوشبختانه در بررسی Galaxy A01 هم شاهد دستیابی به همین نتیجه بودیم و مشخص شد که یک کاربر معمولی با یک مرتبه شارژ باتری دستگاه تقریبا میتواند 1 روز بدون مشکل از آن استفاده کند. البته قدرت و میزان دقیق شارژدهی باتری گوشی مستقیما به نوع استفاده کاربر بستگی دارد و مقداری که ما عنوان میکنیم فقط یک حد میانگین است. پس با توجه به توضیحات ارائه شده میتوان اینطور نتیجهگیری کرد که در حالت نرمال و استاندارد قدرت شارژدهی باتری گوشی A01 معمولی است.
اما چه مقدار زمان برای شارژ کردن باتری 3000 میلی آمپر ساعتی این گوشی لازم خواهد بود و آیا سرعت شارژ باتری آن مثل اغلب گوشی های جدید امروزی بالاست؟ متاسفانه گوشی سامسونگ گلکسی A01 از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی نمیکند و یک شارژر معمولی با پورت میکرو یو اس بی دارد.
بدین ترتیب برای شارژ باتری آن با استفاده از شارژ اورجینال گوشی تقریبا باید مدت زمانی در حدود 100 دقیقه صبر کنید. با توجه به اینکه اغلب گوشی های مدرن و جدید از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی میکنند و به شارژر های قدرتمندتری مجهز هستند، مدت زمان طولانی مورد نیاز برای شارژ باتری گوشی A01 میتواند تا حدی آزاردهنده باشد.
سامسونگ برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی A11 از یک باتری لیتیوم پلیمری 4000 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده که با توجه به اندازه صفحه نمایش موبایل انتظار نمی رود خیلی بازده عالی داشته باشد و احتمالا کیفیت عملکرد معمولی خواهد داشت. در بررسی گلکسی A11 مشخص شد که یک کاربر معمولی با سطح استفاده نرمال از گوشی تقریبا میتواند ضمن یک مرتبه شارژ باتری A11 برای مدت زمان 1 الی 1.5 روز از آن استفاده کند. بنابراین قدرت شارژدهی باتری دستگاه را میتوان در سطح نرمال و خوب در نظر گرفت. دقت داشته باشید که اجرای تسک های سنگین مثل گیمینگ میتواند به شدت سرعت خالی شدن شارژ باتری گوشی را افزایش دهد، چون منجر به افزایش فرکانس کاری هسته های پردازشگر و مصرف انرژی بیشتر از سمت آن ها خواهد شد.
خوشبختانه سامسونگ یک شارژر فابریک 15 واتی را برای گوشی Galaxy A11 در نظر گرفته تا بدین ترتیب دستگاه از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی به عمل آورد، اگرچه یک شارژر 15 واتی خیلی هم قدرتمند نیست اما با این حال سرعت شارژ باتری دستگاه را افزایش میدهد. در بررسی ما مشخص شد که با استفاده از این شارژر تقریبا میتوان ظرف 80 دقیقه باتری گوشی را فول شارژ کرد. با توجه به اینکه گوشی جزو گوشی های ارزان قیمت دستهبندی میشود، پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع میتواند به عنوان یکی از نقاط قوت آن در نظر گرفته شود.
با مشخصاتی سختافزاری و نرمافزاری که خدمتتان گفته شد، این انتظار میرود که باتری لیتیوم یونی Galaxy A10 سامسونگ بتواند پاسخگو و تامینکننده انرژی خوبی باشد؛ طبق آزمایشات و بررسیهای انجام شده، این باتری 3400 میلیآمپری عملکرد مطلوبی داشته است. این باتری میتواند حدودا 1.5 الی 2 روز با کارهای معمولی دوام بیاورد.
البته دقت داشته باشید که 1.5 الی 2 روز مربوط به کارهای عادی و روزمره است و در استفادههای سنگین مثل بازی کردن، مثل سایر گوشیها روند مصرف شارژ افزایش مییابد. یک خبر بد اینکه شارژر این گوشی سریع ( Fast Charge ) نیست و شارژ آن حدود 2 ساعت زمان لازم دارد. در مجموع باتری Galaxy A10 سامسونگ عملکرد مطلوبی دارد و جای نگرانی نیست.
چشمگیرترین پیشرفت گلکسی A10s نسبت به A10 افزایش 600 میلیآمپری باتری بوده که به ظرفیت 4000 میلیآمپر رسیده؛ باتوجه به اینکه وزن دستگاه تغییر چندانی نداشته،این ظرفیت عالی بنظر میرسد و با توجه به اینکه شارژ مجدد دستگاه مشکل بسیاری از کاربران گوشیهای هوشمند است، این افزیش ظرفیت سبب رضایت بسیاری از کاربران شده است.
البته عدم پشتیبانی از فناوری شارژ سریع، مسئله مهمی است و گلکسی A10s با توجه به حجم 4000 میلیآمپری باتری به زمان زیادی برای شارژ شدن احتیاج دارد و این موضوع برای بسیاری از کاربران آزاردهنده خواهدبود. البته یکی از نکات مهم که نقطه قوت A10S محسوب میشود پشتیبانی ازسیستم عامل اندروید 9PEI است که تا حدود دو یا سه سال آینده برای کاربران تازگی دارد.
کلام آخر:
همانطور که مشاهده کردید در این مطلب در رابطه با شارژ گوشی های موبایل و عوامل موثر در آن صحبت کردیم و چند مدل را با هم بررسی کردیم. امیدواریم که از اطلاعات ارائه شده در این مطلب استفاده لازم را به عمل آورده باشید. لطفا نظرات خود را با ما به اشتراک بگذارید.
مدت زمان شارژ شدن گوشی سامسونگ به طور کلی زمان شارژ شدن باتری گوشی های معمولی حدود 3 الی 4 ساعت است اما این زمان برای گوشی هر فرد متفاوت است زیرا برخی از کاربران باتری خود را کاملا خالی می کنند و طبیعتا باتری گوشی نیاز به زمان بیشتری برای پر شدن دارد.
خیر. الزاما به این معنی نیست. امکان دارد که مشکل از مدار شارژ یا سوکت شارژ و یا حتی سیم شارژ باشد. اگر خیلی بیشتر از حد معمول طول کشید، حتما گوشی خود را به کارشناسان مربوطه نشان دهید تا به درستی شما را راهنمایی کنند.
بهترین موقع برای شارژ گوشی موبایل خود، هنگامی است که شارژ گوشی شما بین 20 الی 17 درصد می باشد.
بله، این دست شما نیست باتری ها بعد از گذر زمان فرسوده می شوند. باتری های جدید لیتیوم یونی برای تحمل کردن تعداد خاصی سیکل طراحی شده اند. سیکل باتری معادل یک بار تخلیه شدن کامل باتری است اما این الزاما از یک شارژ نباید باشد. برای مثال اگر روزی از 75 درصد شارژ باتری خود استفاده کردید و شب آن را به شارژ زدید، اگر روز بعد 25 درصد از آن را استفاده کنید در واقع یک چرخه کامل تخلیه شارژ داشته اید و دو روز به یک چرخه شارژ اضافه خواهد شد.
طول عمر اندازه گیری شده باتری ها از نظر تعداد چرخه ها بین دستگاه های مختلف فرق می کند اما به طور کلی باتری گوشی ها بین 300 تا 500 چرخه کامل می توانند داشته باشند قبل از این که به 70 درصد ظرفیت اصلی شان برسند که این معادل یک یا دو سال استفاده است. با این حال در تصویر زیر که توسط Battery University گرفته شده نشان می دهد که ظرفیت باتری ها خیلی سریع کاهش پیدا می کنند.
هیچ لزومی ندارد که شما بعد از خرید یک گوشی جدید باتری آن را چند ساعت به شارژ بزنید و این مسئله یک باور غلط است! در گذشته و زمان هایی که از باتری های نیکل کادمیومی (NiCd) استفاده میشد لازم بود که باتری گوشی حتما فول شارژ شده و سپس شارژ آن کامل خالی شود و دوباره تا فول شارژ شدن به شارژر متصل گردد، اما باتری هایی که این روزها در گوشی های موبایل مورد استفاده قرار میگیرند از نوع لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری هستند و ماهیت و نحوه عملکرد آن ها با باتری های نیکل کادمیومی متفاوت است.
بنا به همین دلیل شارژ باتری موبایل برای اولین بار در عصر مدرن و این روزها هیچ معنا و دلیل منطقی ندارد. ماهیت باتری های لیتیوم کادمیومی به گونهای بود که اگر آن ها را فول شارژ نمیکردید (مثلا به جای 100 درصد شارژ 75 درصد شارژ میکردید) و از گوشی استفاده به عمل میآوردید، باتری در تشخیص ظرفیت نهایی و اصلی خود دچار مشکل میشد و افت ظرفیت چشمگیری در آن به وجود میآمد اما باتری های لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمری بسیار هوشمندتر عمل میکنند و شارژ کوتاه مدت و با مقدار کمتر آن ها به هیچ عنوان منجر به افت ظرفیت باتری نمیشود.
توجه داشته باشید استفاده از کابل USB و پورت USB کامپیوتر برای شارژ یا شارژر فندکی باعث کاهش روند شارژ شدن گوشی خواهد شد. بهترین انتخاب در این زمینه استفاده از شارژر دیواری و همان شارژر خود گوشی است.
زمانی عمر باتری موبایل شما تعیین خواهد شد که حدود ۳ الی ۵ سال بدون هیچ مشکلی از آن استفاده کنید. پس از آن گوشی شما عمر مفید خود را کرده و شما می توانید از تست سالم بودن باتری گوشی خود با استفاده از برنامه ها و… مطمئن شوید. اگر سلامت باتری موبایل شما کامل نبود، بهترین زمان تعویض باتری موبایل را انتخاب کنید.
اگر بخواهیم در مورد زمان شارژ گوشیهای مختلف صحبت کنیم باید بگوییم که این موضوع به عوامل مختلفی بستگی دارد و نمیتوان در مورد همه گوشیها نظر قطعی و یکسانی ارائه کرد. اما میتوانیم به این موضوع اشاره کنیم که گوشیهای سامسونگ مخصوصل در سریهای سامسونگ گلکسی اس و سامسونگ گلکسی نوت با بکارگیری تکنولوژیهای جدید، از قابلیت شارژپذیری خوبی برخوردار هستند، اما همچنان انتطار میرود که طرفیت باتری آنها نیز ارتقا یابد.
به طور کلی مشکل خالی شدن باتری گوشی معمولا به دو دلیل سخت افزاری و نرم افزاری رخ می دهد. خراب شدن باتری و وجود مشکلاتی در بورد اصلی گوشی اصلی ترین دلایل سخت افزاری هستند که باعث کاهش شارژ تلفن هوشمند بدون استفاده می شوند. خراب شدن باتری، شایع ترین مشکل سخت افزاری است که معمولا با خرید باتری گوشی اصل و تعویض باتری حل می شود. علاوه براین، سیستم عامل های اندروید و آی او اس هر دو دارای نرم افزار های پر مصرفی هستند که می توانند بدون اطلاع شما باتری گوشی را مصرف کنند و باعث خالی شدن آن شوند.
باتری های مورد استفاده در ساختار گوشی های هوشمند مدرن از نظر ترکیب شیمیایی به دو دسته باتری های لیتیوم یونی و باتری های لیتیوم پلیمری تقسیم بندی می شوند. نوع لیتیوم پلیمری این دسته از باتری ها جدیدترین و پیشرفته ترین فناوری موجود برای باتری موبایل محسوب می شود.
سلام دوست عزیز
احتمالش هست مشکل از باتری باشه. بهتره حضوری مراجعه کنید تا گوشی بررسی و عیب یابی بشه
دیدگاه شما