یکی از مشکلاتی که بیشتر کاربران گوشیهای هوشمند اندروید با آن مواجه هستند آنتن ندادن گوشی (No Service) بعد از قرار گرفتن سیم کارت در آن است. در این مقاله از تعمیرات موبایل چند راهکار مؤثر برای حل این مشکل ارائه میدهیم.
شاید در چنین مواردی، پای خرابی یک قطعه سخت افزاری و یا وجود یک ایراد و نقص نرم افزاری در میان باشد. در ادامه ضمن بررسی دلایل و عوامل ایجاد کننده مشکلات عدم آنتن دهی گوشی سامسونگ به شما می گوییم که چطور این مشکل را برطرف کنید. ما چند ترفند ساده را به شما آموزش می دهیم تا به راحتی مشکل آنتن ندادن یا پرش آنتن را حل کنید. راه حل های ارائه شده در مورد گوشی های ایسوس و انواع موبایل در دیگر برندها کاربرد دارند.
مشکلات آنتن دهی گوشی های هوشمند ممکن است دلایل نرم افزاری داشته باشند، اما نمی توان ایرادات آموزش تعمیرات سخت افزاری و نرم افزاری موبایل را نادیده گرفت. به عنوان مثال ممکن است بر اثر ضربه خوردن گوشی یا فرسودگی آن، تجهیزات مربوط به سیم کارت درست کار نکنند. درنتیجه یا سیم کارت شناسایی نمی شود و یا آنتن دهی درستی را ارائه نمی دهد. جالب است بدانید که گاهی قاب گوشی شما روند آنتن دهی را مختل می کند.
برخی از آسیب دیدگی های مین برد و مدار شارژ نیز بر آنتن دهی موبایل تاثیر منفی گذاشته و آن را مختل می کنند. موارد دیگری همچون تغییر رام گوشی، تغییر تنظیمات مربوط به شبکه، سوئیچ بین شبکه های ۲G ، ۳G و ۴G، مشکلات اپراتور و مواردی از این دست، دیگر دلایل آنتن نداشتن گوشی های هوشمند به شمار می روند. البته ممکن است دستگاه یا شبکه خاصی در نزدیکی شما باشد که بر آنتن دهی تاثیر منفی بگذارد.
عملکرد نامناسب آنتن دهی موبایل به معنی این است که سیم کارت موجود در گوشی نمیتواند از پوشش شبکهای استفاده کند. زمانی که گوشی آنتن نمیدهد قدم اول چک کردن شماره سریال imei است برای این منظور شما میبایست شماره #06#* را شماره گیری نمایید.
اگر ایراد از آنتن گوشی باشد به جای نمایش کد انحصاری گوشی، علامت سوال یا عددهای 12345، یا 00000 یا no serial نمایش داده میشود. اصطلاحا در این حالت گفته میشود که گوشی rpl پرانده است و باید imei ترمیم گردد.
اگر پس از کنترل imei سریال گوشی وجود داشت و نمایش داده شود و همچنین آنتن نداشته باشید میبایست به مرحله بعدی بروید. به قسمت شبکه network رفته و در قسمت جستجو، حالت دستی Manual را انتخاب کنید.
گوشیهایی که شماره سریال یعنی همان imei آنها دچار مشکل شده است و مورد تایید شبکه نیست. با این حال گوشی روشن میشود ولی آنتن ندارد.
عمدتا در صورتی که این گوشیها با سیم کارت روشن شوند، پیامی به مضمون failed sim card registration بر روی صفحه نمایش ظاهر میشود.
در این حالت باید شماره سریال گوشی، باید توسط شرکت مخابرات وارد شبکه شود و یا آن را توسط باکسهای نرم افزاری موبایل است تعمیر کنید.
چنانچه از اینترنت سیمکارت (داده تلفن همراه) خود به صورت ۳G و یا ۴G استفاده میکنید لازم است بدانید که در این حالت عمل آنتن دهی گوشی شما نسبتا ضعیف تر شده و یا حتی در سیمکارت های قدیمی در مواقعی شبکه از دسترس خارج میشود که برای رفع این مشکل به ترتیب اولویتهای زیر عمل کنید.
۱- چنانچه سیمکارت شما قدیمی است سیمکارت خود را تعویض نمایید و از سیمکارت های جدید و یا سیمکارت های ۴G استفاده کنید.
۲- اینترنت گوشی خود را به روش زیر روی ۲G تنظیم کرده و مشکل را بررسی کنید در اکثر مواقع با اینکار مشکل برطرف میشود.
تنظیمات –> شبکه های تلفن همراه –> حالت شبکه
۳- از قسمت تنظیمات –> شبکه های تلفن همراه –> اپراتورهای شبکه، را روی دستی (manually) تنظیم و یکی از شبکه های اپراتور سیمکارت خود که در کنار آنها عبارت ۲G نوشته شده را انتخاب نمایید.
۴- گوشی را با جدیدترین رام عرضه شده برای آن فلش کنید.
۵- اگر با انجام کارهای فوق مشکل حل نشد به احتمال قوی مشکل از سخت افزار گوشی است که البته امکان دارد مدلهای خاصی از گوشیها به صورت ذاتی آنتن دهی ضعیف تری نسبت به گوشیهای دیگر داشته باشند و در نواحی که پوشش شبکه ضعیف میشود گوشی از دسترس خارج شود.
در صورت بروز هریک از حل مشکل عدم آنتن دهی گوشی شیائومی ، بهتر است دستگاه را ریستارت کنید. راه اندازی مجدد گوشی کمک می کند که ناهماهنگی های احتمالی برطرف شوند و روند آنتن دهی به حالت عادی باز گردد.
اقدام دیگری که در رفع مشکلات آنتن دهی گوشی ال جی و سایر برندها موثر است، استفاده از حالت Airplane Mode است. اگر دیدید آنتن دهی گوشی شما مختل شده است، حالت پرواز را فعال کرده و پس از 30 ثانیه آن را غیر فعال کنید.
اگر هیچکدام از روش های ذکر شده مشکلات آنتن دهی موبایل شما را برطرف نکرد، بد نیست سیم کارت یا محفظه آن را چک کنید. گاهی چون سیمکارت درست در شیار مخصوصش جا نگرفته سیگنال دهی با مشکل مواجه می شود. همچنین اگر سیمکارت خط و خش داشته باشد ممکن است آنتن دهی به درستی انجام نشود. بنابر این یکی از مشکلات آنتن دهی مشکل عدم شناسایی سیم کارت توسط دستگاه اندروید می باشد.
یکی از مواردی که هنگام قطع شدن آنتن موبایل باید بررسی کنید سیم کارت میباشد، زیرا ممکن است به دلایل مختلفی مثل پرداخت نکردن بدهی و … سیم کارت مسدود یا یک طرفه شده باشد و یا به علت وجود خراش یا شیارهایی بر روی آن سیم کارت در محل درست جای نگرفته باشد، همان طور که میدانید اگر سیم کارت به درستی جا نگرفته باشد باعث میشود که توسط گوشی شناسایی نشود و به طبع گوشی هم آنتن نخواهد داشت، یکی دیگر از مواردی که ممکن است باعث درست جا نگرفتن سیم کارت در جای مخصوص خود باشد کثیف بودن یا تحت فشار بودن محل قرار گرفتن سیم کارت میباشد.
بنابراین هنگامی که متوجه شدید گوشی شما با مشکل پریدن آنتن مواجه شده است اولین اقدامی کIPhone antennaه میتوانید بکنید این است که محل قرار گرفتن سیم کارت را بررسی کنید و اگر کثیف بود آن را تمیز نمائید، سپس بعد از اطمینان از قرار گرفتن مناسب سیم کارت در محل خود به بررسی سالم بودن سیم کارت خود بپردازید، برای این کار میتوانید از یک سیم کارت دیگر استفاده کنید و با جایگزین کردن یک سیم کارت دیگر در گوشی خود اگر آنتن گوشی وصل شد میتوانید نتیجه بگیرید که سیم کارت شما دچار مشکل است و اگر آنتن همچنان قطع بود مراحل بعدی را که در ادامه بیان میکنیم امتحان کنید.
چند اپراتور در کشور ما خدمات مربوط به تلفن همراه را ارائه می دهند. صرف نظر از این که سیمکارت شما از کدام اپراتور است، باید تنظیمات خاصی را انجام دهید. تنظیمات دستی اپراتور شبکه تلفن همراه می تواند مشکلات آنتن دهی موبایل شما را برطرف کند. برای این منظور بخش settings یا تنظیمات گوشی تان را باز کنید. سپس گزینه ای تحت عنوان Mobile networks ( یا با همین مضمون) را پیدا کرده و آن را انتخاب کنید.
سپس Network operators را انتخاب کنید و با ضربه زدن روی Search networks یا شاید هم Search manually منتظر باشید تا گوشی شما تمام اپراتورهای موجود شبکه تلفن همراه را نمایش دهد. حالا باید اپراتور مورد استفاده را انتخاب کنید.
در نهایت اگر مشکلات آنتن دهی موبایل شما با روش های قبلی برطرف نشدند، باید گوشی را ریست فکتوری کنید. گزینه فکتوری ریست یا بازگشت به تنظیمات کارخانه در منوی تنظیمات وجود دارد. با انجام این کار تمام تنظیمات گوشی به حالت پیش فرض باز می گردد و همه برنامه ها و اطلاعات آن حذف می شوند. به این ترتیب ممکن است برخی از ایرادات نرم افزاری از قبیل اختلالات آنتن دهی هم برطرف شوند. پیش از انجام ریست فکتوری حتما از اطلاعات مهم تان بکاپ تهیه کنید.
یکی از مواردی که هنگام قطع شدن آنتن موبایل باید بررسی کنید سیم کارت میباشد، زیرا ممکن است به دلایل مختلفی مثل پرداخت نکردن بدهی و … سیم کارت مسدود یا یک طرفه شده باشد و یا به علت وجود خراش یا شیارهایی بر روی آن سیم کارت در محل درست جای نگرفته باشد.
همان طور که میدانید اگر سیم کارت به درستی جا نگرفته باشد باعث میشود که توسط گوشی شناسایی نشود و به طبع گوشی هم آنتن نخواهد داشت، یکی دیگر از مواردی که ممکن است باعث درست جا نگرفتن سیم کارت در جای مخصوص خود باشد کثیف بودن یا تحت فشار بودن محل قرار گرفتن سیم کارت میباشد.
بنابراین هنگامی که متوجه شدید گوشی شما با مشکل پریدن آنتن مواجه شده است اولین اقدامی کIPhone antennaه میتوانید بکنید این است که محل قرار گرفتن سیم کارت را بررسی کنید و اگر کثیف بود آن را تمیز نمائید، سپس بعد از اطمینان از قرار گرفتن مناسب سیم کارت در محل خود به بررسی سالم بودن سیم کارت خود بپردازید، برای این کار میتوانید از یک سیم کارت دیگر استفاده کنید و با جایگزین کردن یک سیم کارت دیگر در گوشی خود اگر آنتن گوشی وصل شد میتوانید نتیجه بگیرید که سیم کارت شما دچار مشکل است.
کلام آخر
اگر با تمامی روش های گفته شده در این مقاله همچنان مشکل شما حل نشده بود می توانید در انتهای این مقاله سوالات خود را از ما بپرسید تا کارشناسان ما در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی مشکلات شما باشند.
پارس ارتباط مرکز آموزش تعمیرات موبایل از مقدماتی تا پیشرفته در کرج می باشد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می توانید از طریق شماره تعمیرات موبایل درج شده درسایت با ما در تماس باشید.
وجود مشکل یا خرابی در سیم کارت
یکی از مواردی که هنگام قطع شدن آنتن موبایل باید بررسی کنید سیم کارت میباشد، زیرا ممکن است به دلایل مختلفی مثل پرداخت نکردن بدهی و … سیم کارت مسدود یا یک طرفه شده باشد و یا به علت وجود خراش یا شیارهایی بر روی آن سیم کارت در محل درست جای نگرفته باشد، همان طور که میدانید اگر سیم کارت به درستی جا نگرفته باشد باعث میشود که توسط گوشی شناسایی نشود و به طبع گوشی هم آنتن نخواهد داشت، یکی دیگر از مواردی که ممکن است باعث درست جا نگرفتن سیم کارت در جای مخصوص خود باشد کثیف بودن یا تحت فشار بودن محل قرار گرفتن سیم کارت میباشد، بنابراین هنگامی که متوجه شدید گوشی شما با مشکل پریدن آنتن مواجه شده است اولین اقدامی کIPhone antennaه میتوانید بکنید این است که محل قرار گرفتن سیم کارت را بررسی کنید و اگر کثیف بود آن را تمیز نمائید، سپس بعد از اطمینان از قرار گرفتن مناسب سیم کارت در محل خود به بررسی سالم بودن سیم کارت خود بپردازید، برای این کار میتوانید از یک سیم کارت دیگر استفاده کنید و با جایگزین کردن یک سیم کارت دیگر در گوشی خود اگر آنتن گوشی وصل شد میتوانید نتیجه بگیرید که سیم کارت شما دچار مشکل است و اگر آنتن همچنان قطع بود مراحل بعدی را که در ادامه بیان میکنیم امتحان کنید.
برنامه هایی همچون Network Booster Free وجود دارند که برای تقویت سیگنال تلفن شما می توانند جذاب و جالب باشند. … گذشته از این واقعیت که این یک اپلیکیشن تقویت کننده سیگنال برای دستگاه اندرویدی شماست، این برنامه رایگان است، بنابراین نیازی نیست که برای داشتن سیگنال های شبکه بهتر، پول خرج کنید.
بله ، در واقع ، بسیاری از افراد در کابین ها یا فضاهای خارج از شبکه از یک تقویت کننده استفاده می کنند تا بتوانند تماس بگیرند و از داخل خانه های خود پیامک ارسال کنند. هر تقویت کننده weBoost دارای یک آنتن خارجی است که سیگنال خارجی ضعیف را می گیرد و سپس توسط تقویت کننده آن را تقویت می کند.
بله ، تقویت کننده های سیگنال تاثیر به سزایی دارد . تا زمانی که خارج از خانه، سیگنال وجود داشته باشد ، آنها می توانند آن سیگنال را تا 32 برابر ضرب کنند تا بتوانند در داخل خانه، دفاتر و وسایل نقلیه، سیگنال قوی داشته باشند و تماس های با کیفیتی دریافت شود. … بدون وجود سیگنال در فضای بیرون از ساختمان، هیچ تقویت کننده تلفن همراه قادر به کار نخواهد بود.
دیدگاه شما