تعویض ال سی دی شیائومی note 9s شامل انواع قطعات مختلفی می باشد. خراب شدن تاچ و ال سی دی گوشی شیائومی از جمله موارد مهم خراب شدن این برند گوشی می باشد. چنانچه تاچ و ال سی دی گوشی شیائومی بنا به هر دلیلی از کار بیوفتد، ممکن است در زبان عامیانه نیاز به تعویض تاچ و ال سی دی موبایل داشته باشید، اما از جهات فنی تاچ و ال سی دی گوشی تنها قطعه ای نیست که در این حالت عوض می شود. اما برای درک بیشتر این مسئله باید با تمام قطعات تاچ و ال سی دی گوشی شیائومی آشنا شوید.
اینکه گوشی موبایل شما از برند شیائومی باشد به این معناست که از ال سی دی شیائومی نیز برای آن استفاده شده است همانطور که ال سی دی ال جی نیز برای گوشیهای ال جی کاربرد دارد. نوع برند در ساختار ال سیدیها چندان تفاوتی ندارد زیرا ساختار و نوع طراحی ال سی دیها در تمامی گوشیها یکسان است. ما در این مطلب از تعمیرات موبایل قصد داریم شما را با ساختار و کارکرد ال سی دی گوشی آشنا کنیم و به شما بگوییم در صورت آسیب دیدن دقیقا باید برای تعویض کدام بخش اقدام نمایید.
امروزه استفاده از گوشیهای هوشمند تنها منحصر به برقراری تماس و ارتباط تلفنی نمیشود و کارهای بسیار متفاوتی را میتوان به کمک آن انجام داد، کارهایی از قبیل خریدهای آنلاین، شرکت در کلاسهای درسی و آموزشگاههای آنلاین، جهت درخواست ماشین، استفاده از آن به جای کامپیوترهای دستی البته تا حدودی و بسیاری کارهای دیگر؛ به همین جهت گوشی موبایل این روزها از اهمیت بالایی برخوردار است و با استفادههای فراوانی که دارد در دست بسیاری از افراد وجود دارد و به قاطعیت میتوان گفت یکی از بخشهای مهم آن ال سی دی است و چنانچه این بخش آسیب ببیند تا حد زیادی میتواند کارایی گوشی را مختل کرده و یا آن را از کار بیندازد.
گلس روی ال سی دی از جنس شیشه است و در واقع لایهای شیشهای خواهد بود که وظیفه آن در محافظت از ال سی دی و جلوگیری از برخورد مستقیم کاربر با تاچ گوشی خلاصه میشود. اگر دقت کرده باشید در گوشی های مدرن امروزی از شیشه گوریلاگلس بر روی صفحه نمایش گوشی ها استفاده میشود. این شیشه در واقع همان گلس محافظ روی ال سی دی است.
دقت داشته باشید که گلس روی ال سی دیبا لایه پلاستیکی که کاربران برای جلوگیری از وارد شدن خط و خش بر روی ال سی دی گوشی های خود نصب میکنند تفاوت دارد. گلس روی ال سی دی توسط شرکت سازنده و با دستگاه های خاص روی مجموعه تا ال سی دی دستگاه پرس خواهد شد. اگر این گلس بشود شما تنها نیاز دارید تا اقدام به تعویض گلس ال سی دی موبایل کنید.
زیر گلس محافظ ال سی دی، تاچ گوشی نصب است. تاچ لایهای حساس به فشار است که میتواند دقیقا محل هایی که کاربر با انگشت خود لمس میکند را تشخیص دهد. اگر تاچ یا دیجیتایزر از مجموعه ال سی دی گوشی های موبایل حذف شود، دیگر با لمس صفحه نمایش دستگاه شاهد ارائه هیچ دستوری نخواهید بود چون قطعهای که وظیفه تشخیص محل لمس ال سی دی گوشی را داشته از کار افتاده است. تاچ گوشی به طور مستقل یک کابل ارتباطی دارد که روی سوکت اختصاصی که در مادربرد گوشی برای آن در نظر گرفته شده نصب میشود.
زیر تاچ یا دیجیتایزر گوشی ال سی دی قرار دارد که یک شیشه با الگوهای خاص است که محتوای نمایشگر توسط آن به تصویر کشیده میشوند. زمانی که صفحه نمایش گوشی سیاه شده و روشن نمیشود، مطمئن باشید که LCD دستگاه آسیب دیده است. ال سی دی هم شامل یک سیم ارتباطی اختصاصی دارد که مستقیما بر روی مادربرد گوشی نصب میشود.
در زیر ال سی دی گوشی های موبایل مجموعهای از چراغ های نورانی وجود دارد که وظیفه ساطع کردن نور برای نمایش محتوای مورد نظر را بر عهده خواهند داشت. این قطعه به طور یکپارچه به پشت ال سی دی متصل است و شاید بتوان ال سی دی و لایه نوری پس زمینه آن را یک قطعه یکپارچه در نظر گرفت. اما برای روشن تر شدن موضوع ما این قطعه را به طور مستقل جزو یکی از قطعات تاچ ال سی دی گوشی های موبایل معرفی کردهایم. پس خاموش شدن صفحه نمایش و کار نکردن آن بدون تردید به لایه نور پس زمینه مجموعه تاچ ال سی دی دستگاه هم ارتباط خواهد داشت.
آخرین قطعه فریم ال سی دی نام دارد که تمام قطعات تاچ ال سی دی گوشی های موبایل را به طور یکپارچه و در قابل یک مجموعه در کنار هم نگه میدارد. یعنی گلس محافظ ال سی دی، تاچ، ال سی دی و لایه نور پس زمینه آن همگی روی فریم ال سی دی پرس شده هستند و یک مجموعه یکپارچه را به وجود میآورند.
در برخی شرایط ممکن است در اثر ضربه یا فشاری که به گوشی شما وارد شده فقط گلس روی ال سی دی آن شکسته باشد یا ترک بردارد و به تاچ و ال سی دی گوشی هیچ آسیبی وارد نشده باشد. در اینگونه موارد کاربر علیرغم شکستگی ها و ترک هایی که ممکن است روی ال سی دی گوشی خود مشاهده کند، همچنان قادر به استفاده از آن خواهد بود. یعنی محتوای صفحه بدون مشکل نشان داده می شود و کاربر هم با لمس بخش های مختلف تصویر به راحتی می تواند از گوشی استفاده نماید اما همچنان ترک هایی روی نمایشگر وجود خواهد داشت.
دستگاه های شیائومی مجموعه ای از اجزای کارخانه های مختلف و تولید کنندگان مختلف هستند ال سی دی ها نیز از این قاعده مستثنی نیست در واقع ال سی دی گوشی های شیائومی توسط EBBG ، Tianma و BOE تولید می شوند. به نظر می رسد همه نمایشگرها باید یکسان باشند ، اما اصلاً اینطور نیست، ال سی دی ها برای همان مدل تولید شده اند.
در کارخانه های مختلف در میزان روشنایی ، کیفیت رنگ ، اشباع رنگ و سایر مشخصات متفاوت است به عنوان مثال ، ماتریس های Tianma رنگ بنفش را نشان می دهند و دکمه های ناوبری در این نمایشگرها فقط خاکستری هستند. نمایشگرهای تولید شده در EBBG رنگ زرد رنگی را نشان می دهد. وقتی نوبت به تعویض ال سی دی گوشی شیائومی میرسد، برای مشتریان بسیار دشوار است که تشخیص دهند که کدام کارخانه ال سی دی را برای یک تلفن خاص تولید کرده است.
در واقع تعویض ال سی دی گوشی شیائومی بسیار ساده و ارزان است. نه تنها یک صفحه نمایش تلفن همراه ترک خورده مانع از محتوای آن می شود ، بلکه باعث آسیب دیدن گوشی و کاربر نیز خواهد شد.صفحه نمایش تلفن ترک خورده به مرور زمان بهبود پیدا نمی کند. در بدترین حالت صفحه لمسی ترک خورده یا خرد شده آنقدر آسیب دیده خواهد شد که عملکرد لمسی خازنی دیگر به حرکات انگشت پاسخ نمی دهد.
علاوه بر این روغن های انگشت و زباله ها راه خود را به سمت ترک ها پیدا کرده و با گذشت زمان می توانند به صفحه نمایش آسیب بیشتری وارد کنند. پوشش شیشه ای روی صفحه از عملکرد داخلی دستگاه نیز محافظت می کند.
تحت شرایط زیر شما نیاز به تعویض ال سی دی گوشی شیائومی خود دارید.
1- LCD گوشی سیاه شده و روشن نمی شود.
2- ال سی دی روشن میشود ولی تاچ گوشی کار نمی کند.
3- بخشی از ال سی دی گوشی سیاه شده است.
دیدگاه شما