امروزه تقریبا تمام گوشیهای اندرویدی و تبلتها از حافظه SD پشتیبانی میکنند و برای افزایش حافظه گوشی میتوان از آنها استفاده کرد. البته حافظههای جانبی انواع و مدلهای متفاوتی دارند. اما یکی از مشکلاتی که ممکن است برای بیشتر کاربران ایجاد شود شناسایی نشدن کارت حافظه توسط گوشی و یا مشکل قطع و وصل شدنهای پی در پی SD کارت در گوشیهای اندرویدی میباشد.
دلایل متفاوتی وجود دارد که میتواند مشکلاتی را برای استفاده از SD کارت در گوشی و تبلتها برای ما ایجاد کند. اما علت بالا نیامدن کارت حافظه گوشی یا قطع و وصل شدنهای پی در پی چیست؟؟ ما در این مطلب از تعمیرات موبایل قصد داریم به بررسی این مشکلات بپردازیم و روشها و راهکارهایی را ارائه دهیم تا بتوانید با آنها مشکل شناسایی نشدن کارت SD توسط گوشی خود را بر طرف کنید.
آنچه در این مقاله خواهید خواند:
دلیل عدم انتقال فایل به کارت حافظه ممکن است به دلیل عدم کارکرد درست مموری کارت یا کارت حافظه باشد. نیاز به فضای ذخیرهسازی بیشتر، سبب شده تا امروزه اکثر گوشیهای هوشمند خصوصا گوشیهای اندرویدی از مموری کارت یا کارتحافظه SD پشتیبانی کنند. در اکثر موارد کارتهای حافظه بدون هیچ مشکلی توسط گوشی شناسایی میشوند. با این حال، در مواردی ممکن است دستگاه پس از وارد کردن SD کارت، قادر به شناسایی آن نباشد. در این موارد ممکن است یک پیام خطا روی صفحه نمایش داده شود یا هیچ واکنشی از گوشی دریافت نکنید.
مشکل نخواندن و خرابی کارتحافظه در گوشی ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. در اکثر موارد استفاده نکردن از کارتحافظه اصلی و با کیفیت، مهمترین دلیل خوانده نشدن آن توسط گوشی است. بنابراین حتما در هنگام انتخاب کارتحافظه، به کیفیت آن توجه داشته باشید. شما میتوانید با خرید مموری کارت اورجینال و باکیفیت از یک فروشگاه معتبر مانند فروشگاه جانبی خیال خود را تا حد زیادی راحت کنید.
گاهی اوقات مشکل نخواندن کارت حافظه، مربوط به خود کارت حافظه است؛ اما گاهی اوقات هم مربوط به گوشی است. برای اینکه مطمئن شوید ایراد از کارت حافظه است، به شما پیشنهاد میکنیم که آن را در یک گوشی دیگر قرار داده و تست کنید. اگر باز هم با مشکل شناسایی نشدن مموری کارت گوشی روبهرو شدید، مطمئن باشید که اشکال از خود کارت حافظه است. یا اینکه کارت حافظه را درون رم ریدر قرار دهید و صحت عملکرد آن را بر روی سیستم خود تست کنید.
برای اینکه تشخیص دهید مشکل نخواندن کارت حافظه از گوشی است، باید یک کارت حافظه دیگر را درون گوشی خود تست کنید و درصورتی که باز هم مشکل شناسایی نشدن مموری کارت در گوشی وجود داشت، مطمئن باشید که ایراد از گوشی شماست. بنابراین باید موبایل خود را به مرکز تعمیرات موبایل بسپارید تا تعمیرکاران مشکل سختافزاری آن را برطرف کنند.
نیاز به فضای ذخیره سازی بیشتر، سبب شده تا امروزه اکثر گوشی های هوشمند خصوصا گوشی های اندرویدی از مموری کارت یا کارت حافظه SD پشتیبانی کنند. در اکثر موارد کارت های حافظه بدون هیچ مشکلی توسط گوشی شناسایی می شوند. با این حال، در مواردی ممکن است دستگاه پس از وارد کردن SD کارت، قادر به شناسایی آن نباشد. در این موارد ممکن است یک پیام خطا روی صفحه نمایش داده شود یا هیچ واکنشی از گوشی دریافت نکنید.
مشکل نخواندن کارت حافظه در گوشی ممکن است به دلایل مختلفی رخ دهد. در اکثر موارد استفاده نکردن از کارت حافظه اصلی و با کیفیت، مهم ترین دلیل خوانده نشدن آن توسط گوشی است. بنابراین حتما در هنگام انتخاب کارت حافظه، به کیفیت آن توجه داشته باشید. شما می توانید با خرید مموری کارت اورجینال و باکیفیت از یک فروشگاه معتبر خیال خود را تا حد زیادی راحت کنید.
در درجه اول باید منبع اصلی مشکل را پیدا کنید. آیا ایراد خوانده نشدن کارت حافظه مربوط به خود آن است و یا اینکه گوشی تلفن همراه توانایی خواندن کارت حافظه راندارد و یا دلیل دیگری دارد. با انجام این کار میتوانید از وقت و انرژی خود به بهترین نحو ممکن استفاده نمایید.
برخی از موارد ایراد خوانده نشدن کارت های حافظه مربوط به گوشی هوشمند است. کارت حافظه دیگری را، که از صحت عملکرد آن مطمئن هستید، بر روی گوشی تلفن همراه خود امتحان کنید. اگر کارت حافظه جدید نیز برای گوشی شما قابل تشخیص نبود، برای رفع مشکل نرمافزاری و یا سخت افزاری گوشی خود اقدام کنید.
در برخی از موارد گوشی هوشمند و کارت حافظه به صورت جداگانه عملکرد مناسبی دارند اما زمانی که کارت حافظه مورد نظر در گوشی تلفن همراه قرار میگیرد با مشکل خوانده نشدن مواجه هستید. این شرایط بسیار نادر است اما اتفاق میافتد. برخی از کارت های حافظه برای داشتن عملکرد مناسب به منبع انرژی پایداری نیاز دارند. بنابراین اگر باتری تلفن همراه شما عملکرد پایداری نداشته باشد، شناسایی کارت حافظه با مشکل روبرو خواهد شد. در این شرایط شما باید از یک باتری اورجینال استفاده کنید.
قبل از اینکه به فکر راهحلهای پیچیده بیفتید، چند روش بسیار ساده و سریع را امتحان کنید. اگر گوشی شما از کارت حافظه SD پشتیبانی نمیکند، روشهای زیر میتوانند جوابگو باشند:
این دو راه حل در اغلب موارد (در صورتی که ایراد از خود کارت حافظه و کیفیت آن نباشد) میتوانند مشکل شما را حل کنند. با این حال اگر حتی بعد از انجام مراحل بالا، کارت حافظه SD همچنان توسط گوشی شناسایی نشد، روشهایی که در ادامه معرفی میشوند را هم امتحان کنید.
ممکن است عجیب به نظر برسد اما گاهی وقتها گرد و غبار و به طور کلی کثیف بودن کارت حافظه باعث میشود این رم توسط گوشی همراه اندروید پشتیبانی نشود. برای رفع این مشکل، قسمت مسی کارت را توسط یک پاککن لاستیکی به آرامی تمیز کنید.
در صورت لزوم، میتوانید شکاف کارت SD روی گوشی را هم با احتیاط تمیز کنید. برای این کار، به آرامی در داخل شکاف فوت کنید یا با یک پاک کن، گرد و غبار داخل درگاه SD را تمیز کنید.
حذف نرم افزاری کارت حافظه و نصب مجدد آن، یکی دیگر از روشهایی است که برای رفع مشکل عدم شناسایی رم در گوشی اندروید کاربرد دارد. توجه داشته باشید که برای انجام این کار، نیازی به خارج کردن کارت از داخل تلفن همراه ندارید!
نکته: در زمان حذف و نصب مجدد کارت حافظه، تلفن همراه نباید به کامپیوتر متصل باشد.
در برخی از موارد و برای رفع مشکل عدم شناسایی کارت حافظه در تلفنهای همراه اندروید، میتوانید از سیستم عامل ویندوز کمک بگیرید. البته در صورتی که رایانه شما نتواند رم را تشخیص دهد، این راه حل به کار نخواهد آمد.
برخی اوقات ویروسی شدن گوشی و کارت حافظه یا وجود یک بدافزار بر روی آن ها میتواند از خوانده شدن کارت حافظه بر روی گوشی جلوگیری کنند. برای حل این مشکل به شما پیشنهاد میکنیم که گوشی و کارت حافظه خود را توسط یک آنتی ویروس معتبر مانند کسپر اسکای و آویرا به طور کامل اسکن کنید. همچنین اسکن گوشی و کارت حافظه از طریق آنتی ویروس کامپیوتر هم امکان پذیر است.
وارد تنظیمات گوشی خود شده و گزینه Storage را انتخاب کنید. سپس به دنبال کارت SD بگیرید. در این بخش میتوانید برای برطرف کردن مشکل نخواندن کارت حافظه گوشی گزینه Unmount SD Card و بعد Mount SD Card را انتخاب کنید. بعد از اتمام این مرحله کارت حافظه را مجدد داخل گوشی قرار داده و گوشی را خاموش کرده و مجدد راهاندازی کنید. سپس بررسی کنید که آیا پیغام عدم شناسایی رم گوشی برطرف شده است یا نه. توجه کنید که در حین انجام این راهکار گوشیتان نباید به کامپیوتر متصل باشد.
این راه حل برای رفع مشکل عدم شناسایی کارت حافظه SD تنها زمانی کاربرد دارد که رایانه شما بتواند کارت را با موفقیت تشخیص دهد.
نکته: در صورتی که کارت حافظه شما ۳۲ گیگابایت یا کمتر است، از گزینه “FAT32” را انتخاب کنید. در غیر این صورت، از “exFAT” استفاده کنید.
اگر مشکل شناسایی نشدن مموری کارت گوشی را دارید:
اگر برایتان ممکن است برای تشخیص صحیح عدم شناسایی رم گوشی آن را به دستگاه شخص دیگری متصل کنید. در صورتی که مموری سالم بوده و عیب از گوشیتان باشد، دستگاه جدید قادر به تشخیص کارت حافظه است. بنابراین علت عدم شناسایی کارت حافظه در گوشی مربوط به دستگاهتان است و باید درصدد رفع آن باشید. اما در صورت عدم شناسایی مموری در دستگاه دیگر میتوانید با اجرای ترفندهای زیر مشکل بالا نیامدن مموری را حل کنید.
گاهی اوقات عدم شناسایی کارت حافظه به دلیل مشکلات نرم افزاری و سیستمی تلفن همراه اندروید رخ میدهد. بازگشت به تنظیمات کارخانه یا همان ریست فکتوری میتواند برای رفع این مشکل به شما کمک کند. البته توجه داشته باشید این کار، تمامی اطلاعات موجود در گوشی شما را حذف خواهد کرد.
برای ریست فکتوری کردن تلفن همراه اندروید خود وارد بخش تنظیمات شده و گزینه “Backup and reset” را انتخاب کنید. در این صفحه روی “Factory data reset” ضربه بزنید تا گوشی به تنظیمات کارخانه برگردد. توصیه میکنیم قبل از انجام این کار، از دادههای خود بکاپ بگیرید.
جمعبندی
کارت SD یکی از لوازم جانبی موبایل است که برای خیلی از کاربران ضروری است. بنابراین عدم شناسایی رم گوشی میتواند خیلی کلافهکننده باشد. ما در این مطلب از خدمات تعمیرات موبایل پارس ارتباط لوتوس سعی کردیم راه حلهای سریعی برای رفع این مشکل بازگو کنیم. چنانچه این ترفندها موثر واقع نشدند و با خرید مموری جدید هم همچنان با پیغام بالا نیامدن مموری مواجه شدید، به احتمال زیاد دستگاه تان ایراد پیدا کرده است و باید سریع آن را تعمیر کنید.
دیدگاه شما