بعضی از گوشی های ایفون مثل ایفون 6 ، ایفون 7 ، ایفون 7 پلاس و مدل های دیگر ان با عدم سرویس دهی برخورد می کنند. شاید شما موقع استفاده از ایفون با این مسئله برخورد کنید که در قسمت بالای صفحه ان با پیغام No Service یا Searching را ببینید. ما در این مقاله از مجله خبری تعمیرات موبایل پارس ارتباط قصد داریم تا علائم خرابی بیس باند آیفون و دلیل خرابی بیس باند را به شما بگوییم. پس تا انتهای این مقاله همراه ما باشید.
مطالبی که قرار است در این مقاله بخوانید:
به زبان ساده به پروتکل های رادیویی در دستگاه که شبکه آنتن دهی را برعهده دارد(سریال نامبر) به خاطر همین در اکثر مواقع به دلیل معیوب شدن این آی سی آنتن گوشی به حالت searching در می آید. اما بیشترین مشکل این آی سی ضربه و آب خوردگی می باشد.ضربه باعث از بین رفتن پایه های زیرین آی سی میشود.
به دلیل اینکه تلفن همراه همه این کارها را بتواند در کنار هم بکند بیس باند هم در گوشی ای اندروید و نیز در گوشی های ای او اس بوده است. ولی نوع بیس باندهایی که در گوشی های اپل وجود دارد به طور کل با دستگاه های اندرویدی فرق دارد. به طور کل از وظایف مهم بیس باند این بوده. که همه توابع رادیویی موبایل مانند وصل شدن به اینترنت گوشی به دیتا و انتن دهی گوشی موبایل اشاره کنیم.
سوآپ طبقه پایین آیفون 13Pro Max
حل مشکل Base Band آیفون 13 Pro Max
حل مشکل Base Band آیفون
حل مشکل شبکه آیفون
بیس باند قطعه ای بسیار پیچیده در گوشی های هوشمند است که کاملا منحصر به فرد ساخته شده است. این قطعه سبب می شود گوشی ها توانایی داشته باشند تا زمینه ی ارتباطی با فرکانس ها را بالاتر ببرند. هر عملی در تلفن های هوشمند پیچیدگی های خاص خود را دارا است که احتیاج به قدرت بالائی در قسمت سی پی یو برای دریافت درخواست، رسیدگی و پردازش به آن ها، منتقل نمودن و مدیریت کردن اطلاعات توسط اپراتور های مختلف دارد. با توجه به این پیچیدگی ها در صورت نیاز به تعمیر بیس باند ایفون حتما به افراد ماهر رجوع نمائید.
برای این که گوشی ها بتوانند این کارها را انجام دهند، نیاز است از یک چیپ جدا و مستقل به عنوان مودم که به آن بیس باند می گویند استفاده شود. بیس باند در گوشی هایی با سیستم عامل اندروید و آی او اس قرار دارد. اما بیس باند به کار رفته در گوشی های اپل با گوشی های اندروید تفاوت دارد.
از اصلی ترین نقش بیس باند این است که تمام توابع رادیوئی موبایل مانند: وصل شدن اینترنت گوشی به دیتا و آنتن دهی موبایل را مدیریت، کنترل و تنظیم نماید. هر گاه بیس باند با مشکل روبرو شود معمولا اختلالاتی در آنتن دهی به وجود می آید.
آی سی بیس باند آیفون کار پردازش و مدیریت توابع رادیویی رو بر عهده دارد ، به طوری که شما می توانید نسبت به داشتن آنتن و استفاده از بسته های اینترنتی و انتقال اطلاعات آن به بسته مورد نظر که وظیفه اصلی و تمام و کمال آیسی بیس باند ایفون می باشد اقدام کنید.
اینکه روی صفحه نمایش گوشی بالا سمت چپ علامت no service درج می شود را نمی توان به قطع مربوط به یک مشکل دانست، بنابراین باید مشکل را عیب یابی و ساده ترین و محتمل ترین راه حل ها را امتحان کنید.
مشکل عدم سرویس دهی ممکن است به دلیل تغییر تنظیمات ساده مانند رفتن به حالت هواپیما یا شبکه مخابراتی ایجاد شود. در برخی موارد، از طریق به روزرسانی نرم افزاری ارائه دهنده خدمات تلفن همراه خود، در موارد کمتری، با تعویض سیم کارت و رفع مشکل در برنامه خدمات تلفن همراه خود می توان این مشکل را حل کرد.
اما بیشترین دلیلی که خود اپل و تعمیرکاران حرفه ای گوشی های آیفون به خصوص در گوشی آیفون 7 مدل آ 1660 اشاره کرده اند مربوط به خرابی بیس باند می باشد که معمولاً با رفع مشکل بیس باند آیفون 7 اپل مشکل نو سرویس ایفون ۷و عدم آنتن دهی آن نیز برطرف می شود.
همانطور که اشاره کردیم نقش بیس باند در گوشی این است که امکان وصل شدن اینترنت گوشی به دیتا و آنتندهی موبایل را فراهم میکند؛ با این وجود میتوان گفت که وصل نشدن اینترنت گوشی به دیتا و آنتن نداشتن گوشی که موجب نمایش ارور No Service بر روی گوشی میشود؛ از رایجترین مشکلاتی هستند که به دلیل خرابی بیس باند گوشی به وجود میآیند. اگر شما هم با هر یک از این مشکلات در آیفون مواجه شدهاید، بهتر است گوشی خود را به نمایندگی تعمیرات موبایل آیفون بسپارید؛ تا تکنسینهای این مرکز بیس باند گوشی شما را مورد عیبیابی قرار دهند و درصورت بروز مشکل برای آن به تعمیر بیس باند آیفون شما بپردازند.
اول باید میزان مقاومت پردازنده ی بیس باند و آی سی RF را سنجید تا مطمئن شد که آیا تعمیر بیس باند ایفون لازم است. این که مشکل یا عدم مشکل در بیس باند باشد را باید اندازه گیری کرد. اگر اتصال کوتاه بود باید آن قسمت مورد تعمیر قرار گیرد. خازن ها، آی سی RF، کریستال بیس باند، آی سی تغذیه ی بیس باند و پردازنده ی بیس باند هم باید بررسی شوند تا در صورت بروز مشکل مشخص گردند.
برای این که مادربرد مورد بررسی قرار گیرد باید به یک صفحه نمایش وصل شود. بعد از برق رسانی به مادر برد و روشن نمودن صفحه نمایش با نگه داشتن کلید پاور باید بررسی کرد که اگر در نوار وضعیت عبارت عدم سرویس دهی نمایان می شود پس مشکل سیم کارت وجود ندارد و حتما باید بیس باند را ارزیابی و تعمیر نمود.
برای این که متوجه شد آیا مشکل از تغذیه ی بیس باند است باید آن را زیر میکروسکوپ قرار داد و از هیت گان و موچین برای جدا سازی تغذیه استفاده کرد. بعد از پاک کردن محل های پایه با کمک پاک کننده ی PCB باید مقاومت دیود هر کدام از پدهای لحیم شده اندازه گیری شود. اگر مقاومت آن ها نرمال بود یعنی تراشه ی تغذیه ی بیس باند هیچ مشکلی ندارد. در گام بعدی باید با استفاده از یک تفنگ حرارتی Clock، بیس باند را حرارت داد تا جدا گردد و آن را با یک Clock سالم و نو معاوضه کرد.
حالا نوبت به عوض شدن آی سی RF می شود که با استفاده از هیت گان آن را باید حرارت داد و با یک موچین آن را جدا کرد. محل قرار گیری پد های زیر آی سی را باید پاک کرد و آی سی RF جدید را قرار دارد. پس از انجام این مراحل مادر برد را باید داخل گوشی قرار داد و صفحه نمایش را متصل نمود. تعمیر پریدن آنتن آیفون یا No Service را نباید بدون اطلاعات کافی از آن انجام داد زیرا تعمیر بیس باند ایفون یک کار کاملا تخصصی است.
سخن آخر
از آنجا که تعمیر بیس باند آیفون تخصصی بوده و نیاز به دانش، مهارت، تجربه و ابزارآلات خاصی دارد توصیه می شود اگر در کارهای فنی و تعمیر گوشی اپل سررشته ندارید برای رفع مشکل بیس باند آیفون حتما از افراد ماهر در این بخش کمک بگیرید.
سوالات متداول
برای اطلاع از هزینه تعمیر و تعویض بیس باند ایفون ۷ با شماره 02691009091 تماس بگیرید.
این سری از ایفون های 7 یعنی آیفون سری 1660 دارای مشکلات بیس باند بسیار فراوان تر نسبت به سری 1778 هستند. ساخت بیس باند سری 1660 توسط کمپانی بزرگ کوالکوم و سری 1778 توسط کمپانی اینتل انجام شده است. برد های این 2 سری ،چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ سخت افزاری با یک دیگر تفاوت هایی دارند. البته سری 1778 نیز به مشکل بیس باند ایفون 7 نیز رو به رو می شود اما میشه گفت تقریبا تمامی آن ها مشکلشان حل می شود.
دیدگاه شما