داغ شدن گوشی یکی از بزرگترین مشکلات کاربران کمپانی تمامی موبایل ها می باشد. افراد زیادی اعلام کرده اند که با داغی گوشی مشکل دارند . در این مقاله از پارس ارتباط لوتوس می خواهیم به بررسی روش های حل مشکل داغ شدن گوشی بپردازیم . تلفن همراه یا گوشی همراه وسیلهای است برای ارسال و دریافت تماس تلفنی از طریق ارتباط رادیویی در پهنای وسیع جغرافیایی. منظور از موبایل یا گوشی همراه یا تلفن سلولی وسیلهای است که برای اتصال به شبکه ی تلفن همراه به کار می رود.
یکی از سوالاتی که ذهن کاربران گوشی را درگیر میکند اینست که چرا گوشی داغ میکند ؟ متاسفانه هیچ پاسخ واحدی برای این سوال وجود ندارد. در واقع، علت داغ کردن گوشی را به مسائل مختلفی میتوان نسبت داد. جالب است بدانید که پردازنده، باتری، نمایشگر و رم از جمله اجزایی هستند که در گوشی شما تولید حرارت میکنند. از دیگر دلایلی که میتوان برای گرم شدن بیش از حد گوشی برشمرد اپلیکیشنهای نصب شده روی گوشی هستند.
در حالت عادی اتصال به وای فای باعث داغ شدن گوشی نمی شود. ولی استفاده مکرر از آن نه تنها موجب داغ شدن گوشی بلکه باعث آسیب به باتری نیز خواهد شد. همچنین هنگامی که شما دیتای موبایل خود را با دیگران به اشتراک میگذارید یا همان هات اسپات کردن، میزان حرارت در دستگاه شما افزایش می یابد که در این زمان باتری موبایل بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد.
غالبا علت داغ شدن گوشی ایفون ۱۲ هنگام شارژ از عواملی است که در بین همه کاربران مشترک است و می تواند به دلیل استفاده بیش از حد،برنامه های زیاد، اتصال طولانی به اینترنت، اتصال طولانی بلوتوث و حتی بلندگو و خرابی اجزای شارژر و باتری باشد.
اگر خیلی شانس بیاورید می توانید با ریستارت کردن گوشی اندرویدی خروج برنامه و قطع اتصالات، دما کمی پایین بیاورید ، اما گاهی اوقات هم ممکن است یک مشکل سخت افزاری باعث این مشکل شده باشد و به این سادگی ها قابل حل نباشد. راه های جلوگیری از داغ شدن گوشی در واقع حل کردن تک تک این موارد است.
نکته مهمی که باید بدانید این است که اگر display brightness گوشی خود را در بیشترین مقدار خود قرار دهید باعث مصرف بیشتر باتری و به طبع، داغ شدن آن می شود. راه حل : همین الان به تنظیمات گوشی خود رفته و میزان روشنایی یا display brightness را در حالت مناسب قرار دهید.
اتصال به اینترنت از طریق دیتا می تواند یکی از عوامل شایع مصرف زیاد باتری و به طبع آن داغ شدن بیش از حد گوشی باشد حال اگر انتن دهی موقعیت شما ضعیف باشد گوشی تلاش می کند امواج قوی تری ارسال کند و این خود می تواند علاوه بر خطرات سلامتی باعث افزایش دمای گوشی شود.
راه حل : به خاطر سلامتی خود و سلامت گوشی تان سعی کنید در مواقعی که از آنتن دهی خوبی برخوردار نیستید به اینترنت متصل نشوید و یا زمان اتصال را کاهش دهید.
برنامه ها بدون اطلاع شما وقتی به اینترنت متصل می شوید شروع به اتصال و ارسال و دریافت داده می کنند و این باعث استفاده بیشتر از اینترنت و داغ تر شدن گوشی می شود برنامه های پر استفاده را کنترل کرده و آنها را محدود کنید.
از رایج ترین دلایل داغ شدن گوشی موبایل استفاده طولانی مدت از دوربین آن به ویژه برای فیلم برداری است. برای همین زمانی که مشغول فیلم برداری هستید احتمال افزایش حرارت وجود دارد.
برای این که گوشی تان خنک شود باید گاهی اوقات کاور آن را دربیاورید. امروزه قاب های موبایل اکثرا از جنس چرم یا پلاستیک ساخته می شوند. و به دلیل این که مانع تهویه صحیح و رسیدن جریان هوا به موبایل و تبادل دما می شوند، گوشی شما رفته رفته گرم می شود.
در طول 24 ساعت شما از برنامه های مختلفی استفاده می کنید و همین امر داغ شدن گوشی موبایل را به همراه دارد. بنابراین پیشنهاد می شود پس از اتمام کار خود با هر کدام از برنامه ها آن ها را از پس زمینه گوشی تان نیز غیر فعال کنید و به طور کامل ببندید.
کار با دوربین گوشی به ویژه فیلمبرداری، یکی از دلایل مهم داغ کردن موبایل است. اگر شغل شما یا علاقه شما ایجاب میکند از دوربین گوشی خود مدام استفاده نمایید سعی کنید فیلمبرداری یا عکاسی با رزولوشن کمتر را انتخاب کنید تا این اتفاق رخ ندهد.
کار با دوربین گوشی به ویژه فیلمبرداری، یکی از دلایل مهم داغ کردن موبایل است. اگر شغل شما یا علاقه شما ایجاب میکند از دوربین گوشی خود مدام استفاده نمایید سعی کنید فیلمبرداری یا عکاسی با رزولوشن کمتر را انتخاب کنید تا این اتفاق رخ ندهد.
تا آنجایی که میتوانید اپلیکیشنهای بلااستفاده را حذف کنید. همچنین توصیه میشود تنظیمات نوتیفیکیشنهای مربوط به اپلیکیشنهای نهچندان ضروری را هم غیرفعال کنید. در نهایت هم باید به غیرفعال کردن سرویسهای مربوط به مکانیابی اپلیکیشنهای خاص هم اشاره کنیم.
کیس یا قاب شما عامل گرمایی رایجی است که بسیاری از دارندگان گوشیهای هوشمند از آن غافل هستند. بسیاری از کیسها از پلاستیک ساخته شده اند یا مقدار زیادی پلاستیک دارند. حتی آنهایی که با چرم ساخته شده اند نیز همین مشکل را دارند: تلفن عایق است و گرما را در داخل و خارج نگه می دارد.
به دلایل ایمنی، از آنجایی که تلفن گرم می شود (مخصوصاً در حین انجام وظایف با کارایی بالا)، باید گرما را از خود دور کند و وجود یک قاب ساخته شده از مواد عایق از این امر جلوگیری می کند. مثل ورزش کردن با کت دوبل است. هرچند برداشتن گوشی از قاب شروع خوبی است، اما اگر از این کار ناراحت هستید (شاید برای حفظ ارزش فروش مجدد آن دقت بیشتری داشته باشید)، پس این گزینه در درازمدت مناسب نیست.
چنان چه نیازی به استفاده از گجت خود ندارید جهت خنکی موبایل آن را به حالت پرواز درآورده تا از داغ شدن بیش از حد گوشی پیش گیری شود. با این ترفند دستگاه موبایل شما شارژ کم تری هم مصرف می کند و درنتیجه حرارت و گرمای کمی نیز تولید می کند.
در جمع بندی نهایی باید بیان شود که داغ شدن گوشی موبایل تا حدی طبیعی و کاملا عادی به شمار می رود و می توان با بررسی علل گفته شده و اجرای ترفندهای گفته شده آن را کاهش داد ولی چنان هیچ یک از کارها باعث خنک شدن گوشی تان نشد حتما به یک مرکز تعمیر موبایل و متخصص مراجعه کنید. امید که مطالب گفته شده برایتان مفید و سودمند بوده باشد.
داغ شدن گوشی در زمان استفاده از اینترنت یکی از دیگر مواردی است که بسیاری از کاربران گوشی از آن رنج می برند. معمولا این مشکل زمانی که اینترنت روی حالت 3g است بیشتر دیده می شود. اگر در زمان استفاده از اینترنت گوشی بسیار داغ می شود و وضعیت دیتا نیز روی حالت 3g نیست توصیه می کنیم در صورت عدم استفاده از برنامه هایی که برای استفاده به اینترنت نیاز دارند ، آنها را به طور کامل ببنید. مثلا اگر از تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و دیگر برنامه ها استفاده نمی کنید آنها را ببندید.
اگر دمای گوشی افزایش چشمگیری یافته است و درصدد رفع آن هستید توصیه می کنیم برای خنک کردن گوشی موارد زیر را انجام دهید:
1-در صورتی که گوشی قاب محافظ دارد آن را خارج کنید.
2-بلوتوث، وایفای، موبایل دیتا را خاموش کنید. می توانید گوشی را برای مدتی روی حالت پرواز قرار دهید.
3-اگر مشغول دانلود کردن یا آپلود هستید، عملیات را متوقف کنید.
4-اگر مشغول بازی کردن هستید، از بازی خارج شوید.
5-کابل شارژ را بررسی کرده و از اصل بودن آن اطمینان حاصل کنید.
6-اگر گوشی به شارژ است از فعالیت دست بکشید.
7-برای دانلود برنامه و بازی به سراغ وب سایت های معتبر بروید.
دیدگاه شما