سامسونگ انواع مختلفی از سری A را به لیست تولیدات خود اضافه کرده است. یکی از معروف ترین و محبوب ترین گوشیهای هوشمند این سری گلکسی A50 است. علت داغ شدن گوشی سامسونگ a50 می تواند بر اثر عوامل مختلف باشد. بنابراین در این مطلب ابتدا دلایل بالا رفتن دمای گوشی و سپس روش های حل این مشکل را بررسی خواهیم کرد. در گام دوم به ارائه مراحل و روش هایی برای متوقف کردن افزایش دما و حل مشکل داغ شدن گوشی می پردازیم.
مطالبی که قرار است بخوانید:
پیغام دستگاه بیش از حد داغ است a50 ، همانطور که میدانید عوامل متعدد بسیاری در داغ شدن گوشی گلکسی A50 شما موثر هستند مانند: دانلود بیش از حد فایل ها، داغ شدن باتریها، نصب بازی های سنگین، استفاده از شارژرهای غیراورجینال و... درادامه دلایل هریک از عواملی که در علت داغ شدن گوشی هنگام استفاده از اینترنت این مدل گوشی موثر هستند و نیز روش حل آن ها را به طور کامل بررسی خواهیم نمود.
قبل ازهرچیزی، بهتراست برنامههای غیرضروری را از گوشی تان حذف کنید و از شر نوتیفیکیشنها و یا اعلانهای اضافی خلاص شوید. اما برای سایر برنامههایی که لازم است در تلفنهمراهتان داشته باشید ولی زیاد دارای اهمیت نیستند، اعلان آنها را ببندید تا از داغ شدن آن جلوگیری شود.
از دلایلی که باعث داغ شدن باتری گوشی گلکسی A50 میشوند، استفاده از شارژرهای غیراورجینال میباشد؛ توصیه میشود که برای شارژ کردن این مدل گوشی از شارژهای ناسازگار به طور مداوم استفاده نکنید.
نصب برنامهها و یا بازیهای سنگین و گرافیکی وهمینطوراستفادهی طولانی مدت ازآنها نیز ازعواملی هستند که باعث داغ شدن گوشی گلکسی A50 شما میشود؛ توصیه میشود حدالامکان از آنها کمتر استفاده کنید.
یکی از دلایل اصلی این مسئله این است که برای مدت طولانی در حال دانلود کردن فایلها بوده اید؛ توصیه میشود در صورت دانلود فایل هایتان، آن ها را به صورت جدا آنها را دانلود کنید.
ممکن است گوشی گلکسی A50 شما دچار ویروس شده باشد؛ سعی کنید آن را با استفاده از یک نرمافزار آنتی ویروس به طور کامل اسکن کنید و مطمئن شوید که امنیت گوشی در خطر نیست.
گاهی اوقات، ممکن است به این خاطرکه گوشی را به مدت طولانی به شارژر متصل کردهاید بیش از حد داغ میشود. اگر شارژ گوشی گلکسی A50 شما تکمیل شده حتما آن را از شارژ بکشید؛ اگر درهنگام خواب گوشی را به شارژ زدهاید، تلفنتان را به طور کامل خاموش کنید تا گوشی داغ نشود.
توصیه می شود که از بلوتوث موبایل خود برای مدت زمان طولانی استفاده نکنید. پس از استفاده نیز تنظیمات مربوط به آن را غیر فعال کرده و از افزایش حرارت دستگاه خود جلوگیری کنید.
از رایج ترین دلایل علت داغ شدن گوشی سامسونگ a51 استفاده طولانی مدت از دوربین آن به ویژه برای فیلم برداری است. برای همین زمانی که مشغول فیلم برداری هستید احتمال افزایش حرارت وجود دارد.
برای این که گوشیتان خنک شود باید گاهی اوقات کاور آن را جدا کنید. امروزه قابهای موبایل اکثرا از جنس چرم یا پلاستیک ساخته میشوند. و به دلیل این که مانع تهویه صحیح و رسیدن جریان هوا به موبایل و تبادل دما میشوند، گوشی شما رفته رفته گرم میشود.
از دلایل عمده در مشکل داغ شدن گوشی سامسونگ ، پر بودن حافظه داخلی آن است. زیرا حافظه پر فعالیت CPU دستگاه را افزایش میدهد. گوشی گلکسی A50 شما برای این که بیش از حد گرم نشود باید حداقل دارای 30 درصد فضای خالی باشد. اطلاعات اضافی موجود کارایی باتری را نیز افزایش میدهند و یا موجب ایجاد اختلال در کارکرد آن میشوند.
داغ شدن گوشی سامسونگ a50 ممکن است به خاطر برنامه های معیوب نصب شده روی گوشی شما باشد. برای بررسی این موضوع گوشی را در حالت امن (Safe Mode) راه اندازی کنید. در این حالت تمام برنامه های نصب شده توسط شما موقتا غیرفعال می شود.
برای قرار دادن گوشی در حالت Safe Mode مراحل زیر را دنبال کنید:
گوشی را در این حالت بررسی کنید. اگر عملکرد آن بدون مشکل بود و دمای آن زیاد نشد، به ترتیب از آخرین برنامه ای که بر روی گوشی نصب کرده اید شروع به پاک کردن آن ها کنید. بعد از حذف هر برنامه گوشی را مجدد راه اندازی و آن را بررسی کنید، اگر مشکل برطرف نشده بود برنامه دیگری را پاک کنید.
پیغام دستگاه بیش از حد داغ است a50 ، از قراردادن گوشی گلکسی A50 خود در محیطهای گرم پرهیز کنید و به هیچ وجه آن را در برابر نور مستقیم خورشید قرار ندهید. بیش تر گوشیهای هوشمند امروزی از جنس پلاستیک و فلز هستند و بدین ترتیب جذب حرارتی بالایی دارند. جالب است بدانید که اسمارت فونها با توجه به طراحی آنها در گرمای زیاد خاموش میشوند و بدین صورت از آسیب رسیدن به گوشی شما جلوگیری میکنند.
پردازنده: شما باید برنامههایی که در حال اجرا هستند را یکی یکی ببندید و سپس بررسی کنید که دمای گوشی پایین می آید یا خیر.
هنگام شارژ: از یک شارژر اورجینال a50 و پریز برق شهری برای شارژ گوشی استفاده کنید.
باتری: برنامهای که دمای باتری را کنترل میکند، نصب کنید. اگر همچنان روند علت داغ شدن گوشی ادامه داشت، حتما برای تعویض باتری اقدام کنید.
بالا بودن دمای محیط: تمام برنامههای در حال اجرا را ببندید و گوشی را به یک محیط خنک منتقل کنید.
فشار زیاد به پردازنده: هنگام استفاده طولانی مدت از گوشی حتما یک وقفه بدهید تا گوشی خنک شود.
این روش طبق تجربیات و گزارشات کاربران گوشی a50 معرفی می شود. برای فهمیدن منشا داغ شدن و دمای داخلی گوشی، برنامه های کاربردی ای وجود دارند. یکی از ویژگی های این برنامه ها ایجاد ماکزیمم آستانه دمایی است. علاوه بر این میزان فعالیت پردازنده و دمای باتری را نیز نشان می دهند. یکی از برنامه های معرفی شده توسط کاربران Coolifyاست که نحوه استفاده از آن نیز راحت می باشد.
همیشه آخرین مرحله برای حل مشکلات گوشی بازیابی یا همان بازگرداندن به حالت کارخانه است. با استفاده از این کار تمام اطلاعات گوشی شما پاک میشود و بهتر است قبل از انجام این کار از گوشی خود بکآپ بگیرید. مراحل زیر برای انجام این کار به شما کمک میکند.
از اینکه تا انتهای این مقاله از پارس ارتباط لوتوس با ما همراه بودید از شما سپاسگذاریم اگر با روش های بالا مشکلات شما حل نشد به مرکز تعمیرات موبایل سامسونگ مراجعه نمایید تا گوشی شما از نظر سخت افزاری بررسی و تعمیر شود. شما می توانید نظرات خود را با ما در میان بگذارید.
سوالات متداول
گاهی برنامه های نصب شده توسط شما به دلیل معیوب بودن (اصطلاحا ویروسی بودن) باعث ایجاد اختلالات نرم افزاری می شوند. این اختلالات باعث ایجاد مشکلاتی مانند خاموش شدن ناگهانی گوشی سامسونگ a50 می شوند. برای بررسی این موضوع پیشنهاد می کنیم گوشی را در حالت امن یا safe mode راه اندازی کنید.
یه سری دلایل برای داغ شدن گوشی وجود داره مثل: خراب شدن باتری، استفاده بیش از حد معمول، اجرا کردن برنامه های سنگین به مدت طولانی، آپدیت نکردن سیستم عامل و عوامل محیطی.
زیاد بودن نور صفحه نمایش ؛ روشنایی صفحه نمایش را کاهش دهید. عدم بروزرسانی اپلیکیشنها ؛ اپلیکیشنهای گوشی خود را بهروز نگه دارید. ویروسی شدن گوشی ؛ یک آنتی ویروس بر روی گوشی خود نصب کنید. اجرای بازیهای سنگین ؛ از بازی کردن با گوشی دست بکشید.
ممکنه مشکل بخاطر باتری، هارد گوشی و یا مدارات داخلی گوشی باشه. چون مشکل سخت افزاریه بهتره که به مرکز تعمیرات موبایل مراجعه کنید تا متخصصین گوشی شما رو بررسی و بتونن مشکل اصلی مشخص کنند.
دیدگاه شما