بروزرسانی اندروید یکی از امکاناتی است که به صورت مرتب و در بازه های زمانی مختلف توسط سیستم عامل اندروید ارائه می شود. در واقع برای دسترسی به قابلیت های جدید اندروید و رفع باگ های موجود لازم است فرایند بروزرسانی گوشی اندرویداز طریق بخش تنظیمات توسط کاربران این سیستم عامل دنبال شود. اما اگر تاکنون برای آپدیت اندروید گوشی خود اقدام نکرده اید این سوال برایتان مطرح شده است که چگونه گوشی خود را بروز رسانی کنیم؟
حتما این سوال برای شما هم مطرح شده است که، چگونه گوشی های اندرویدی را بروزرسانی کنیم؟ یکی از مشکلات اساسی که اکثر کاربران ما با آن مواجه هستند آپدیت و به روز نشدن گوشیشان است. ما در این مقاله از تعمیرات موبایل کرج میخواهیم چگونه اندروید گوشی را ارتقا دهیم؟ را به شما بگوییم. با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
مطالبی که قرار است در این مقاله بخوانید:
به روز رسانی یا انتشار آپدیت یکی از اصلیترین موضوعاتی است که منجر میشود سیستم عاملهای موبایلی روز به روز بهبود کیفیت یابند. گوگل سعی میکند که همواره سیستم عامل اندروید را به روز نموده و نسخههای آپدیت شده آن را عرضه کند تا از هر نظر پاسخگوی نیازهای کاربران باشد. گوگل هر سال یک آپدیت یا به روز رسانی عمده را برای اندروید منتشر میکند که این به روز رسانی تغییرات جامعی را شامل میشود.
در کنار آن آپدیتهای کوچک دیگر هم منتشر میشوند که عمدتا به منظور از بین بردن باگهای خاص و افزایش ضریب امنیت سیستم عامل عرضه خواهند شد. هنگامی که یک به روز رسانی از سوی گوگل منتشر شود، برخی از دستگاههای رده بالایی که چند وقت پیش معرفی شده بودند هم قادر به استفاده از آن به روز رسانی خواهند بود. به عنوان مثال گلکسی اس 7 سامسونگ به طور پیشفرض از اندروید 6 مارشمالو بهره میبرد، اما امکان به روز رسانی اندروید 7 نوقا را دارد.
اگر شما با سوال آیا بروزرسانی گوشی خوب است؟ یا خیر؟ روبرو هستید، در پاسخ باید گفت، بروزرسانی سیستم عامل، امکانات جدیدی را به گوشی اضافه کرده و همینطور محیط و تجربه کاربری را ارتقا میدهد. اغلب دستگاههای اندرویدی، کاربران و استفاده کنندگان خود را از بروزرسانیهای جدید، برای ارتقا سیستم عامل اندروید، آگاه میکنند تا کاربران در هر زمانی که تمایل داشتند، با استفاده از بهترین روش آپدیت کردن سیستم عامل گوشی اندروید، گوشی خود را بروزرسانی کنند، اما قبل از اقدام به آپدیت کردن سیستم عامل، نکات زیر را در نظر داشته باشید.
اندروید در دسامبر سال 2008 نسخه آلفا و در فوریه 2009 نسخه بتا را معرفی کرد. پس از آن نسخههای (کیک فنجانی، دونات، نان خامهای) را به ترتیب در آوریل، سپتامبر و اکتبر همان سال منتشر کرد. بعد از آن نسخههای (ماست یخزده، نان زنجبیلی) را در 2010 منتشر کرد. نسخههای (کندوی عسل و ساندویچ- بستنی) در 2011 معرفی شد. شرکت گوگل پس از آن از سال 2012 تا 2020 هر سال نسخه به روز شده سیستم عامل اندروید را روانه بازار کرد که به جز نسخه Q در سپتامبر 2019 و R در سپتامبر 2020 بقیه آنها همه نام خوراکیها را دارند. مانند آبنبات ژلهای در 2012 و آبنبات چوبی در سال 2014.
با ارتقای ورژن اندروید گوشی، می توان از آخرین ویژگی های اندروید استفاده کرد. اکثر اپلیکشین ها با انتشار نسخه های جدید سیستم عامل اندروید به روز می شوند و مجموعه ای از ویژگی های ظاهر و عملکید جدید را برای تجربه کاربری مؤثر ارائه می دهند.
امنیت یک نگرانی عمده برای کاربران اندروید است زیرا بیشتر برنامه ها به اطلاعات شخصی و اطلاعات کاربری نیاز دارند. کاربران هر بار که اقدام به ارتقا اندروید موبایل خود می کنند، از امنیت بیشت بهره مند می شوند.
عملکرد پیشرفته یکی دیگر از مزیت های آپدیت سیستم عامل اندروید است. توسعه دهندگان برنامه به صورت دوره ای از کاربران بازخورد می گیرند اشکالات و مشکلات عملکردی اندروید را برطرف می کنند.
ارتقا نسخه اندروید گوشی معمولاً همۀ اشکالات مربوط به نسخه قدیمی را برطرف می کند. این کار باعث می شود گوشی دیگر هنگ نکند و کُند نشود! این مزیت به کاربران امکان سرعت بیشتر در استفاده را بدهد.
روش ارتقا اندروید ، به روز رسانی خودکار، یکی از روش های کاربردی و موثر برای آپدیت اندروید گوشی هوشمند تلقی می گردد. این روش بروزرسانی کاملا قابل اعتماد و رسمی بوده و توسط شرکت گوگل قابل تایید است.
اگر بخواهید به این روش اندروید گوشی را بروزرسانی کنید باید کمی صبر کنید، چرا که شرکت تولید کننده گوشی بعد از معرفی اندروید آن را متناسب با رابط کاربری خود تغییر می دهد. معمولا هنگامی که آپدیتی برای دستگاه شما ارائه شد باشد پیغامی برای شما ارسال خواهد شد که کافیست آن را دانلود و نصب کنید.
1-قابل اعتماد بودن
2-رسمی بودن
3-عدم نیاز به اقدامات جانبی پس از بروزرسانی
در صورتی که به روزرسانی خودکار اندروید روی گوشی شما فعال نیست، پیغام ارائه یک به روزرسانی جدید از سمت اندروید برای شما نمایش داده میشود که با لمس آن میتوانید فرآیند بروزرسانی اندروید گوشی خود را شروع کنید.
در صورتی که نوتیفیکیشن آن نیز به شما نشان داده نشد میبایست در بازههای زمانی با فواصل کوتاه نسخه اندروید گشی خود را بررسی نمایید و در صورتی که آپدیتی برای سیستم عامل تلفن همراه شما ارائه شده آن را نصب کنید. برای این منظور شما باید مراحل زیر را دنبال نمایید:
به طور کلی نرم افزارهایی وجود دارند که می توانید از آنها برای بروزرسانی اندروید تمامی گوشی ها اندرویدی با هر نوع برندی استفاده کنید. با کمک این نرم افزارها شما می توانید به راحتی گوشی اندرویدی خود را آپدیت کنید اما نکته قابل توجه این است که روش کار با این برنامه ها کمی تخصصی است. به همین دلیل استفاده از برنامه هاب جانبی برای بالا بردن ورژن گوشی اندروید را توصیه نمی کنیم و در نظر داشته باشید که مسئولیت انتخاب و استفاده از این نوع برنامه ها به عهده کاربر می باشد.
برنامه Odin اصلی ترین برنامه ای است که برای این منظور ارائه شده است. برای کار با این برنامه کافیست مراحل زیر را دنبال نماید. در نظر داشته باشید که با توجه به حساسیت برنامه مذکور و تخصصی بودن آن، در ادامه مراحلی که باید دنبال نمایید را تنها در حد معرفی ارائه خواهیم کرد.
روش سومی که میتوانید از آن به منظور به روز رسانی سیستم عامل اندروید دستگاه خود استفاده کنید مربوط به مراجعه به سایتهای قابل اعتمادی میشود که آرشیوی از به روز رسانی اندروید را ارائه میکنند. شما برای جستجوی آپدیتهای موجود برای دستگاه مد نظرتان در این سایت باید نام یا شماره مدل تبلت یا گوشی هوشمندتان را جستجو کنید.
در این روش هم باید حتما به شماره مدل دستگاه توجه داشته باشید و به روز رسانی اندروید دانلود شده باید حتما مربوط به شماره مدل دستگاهتان باشد. میتوانید با مراجعه به منوی تنظیمات (Settings)، انتخاب گزینه About و سپس بررسی گزینه Mode Number به شماره مدل دستگاهتان دسترسی پیدا کنید.
ممکن است شما شنیده باشید که کمپانی سازنده گوشی شما برای مدل گوشی یا تبلتان، سیستم عامل جدیدی ارائه کرده است، اما نشانی از آپدیت را روی گوشی دریافت نکردهاید. در این زمان لازم است به سایت کمپانی تولید کننده موبایل خود مراجعه و با توجه به مدل گوشی، اقدام به جستجو کنید.
سوالات متداول
گام اول: دستگاه خود را باز کنید و به «تنظیمات» بروید. گام دوم: به پایین منوی «تنظیمات» بروید تا «بهروزرسانی نرمافزار» را پیدا کنید. روی آن کلیک کنید. گام سوم: "دانلود و نصب" را انتخاب کنید.
سپس به تنظیمات گوشی بروید و About Phone را انتخاب کنید. حالا روی System Update ضربه بزنید. Check for update را بزنید تا به دنبال آخرین آپدیت برای گوشی شما بگردد. اگر آپدیتی موجود باشد آن را برای شما نمایش می دهد و می توانید آن را دانلود و نصب کنید.
دیدگاه شما