اگر ال سی دی گوشی شما ضربه خورده است و بر روی آن ترک و آثار شکستگی وجود دارد اما رنگ ال سی دی و تاچ شما تغییر نکرده نیاز به تعویض تاچ و ال سی دی موبایل و صرف هزینه زیاد ندارید و با تعویض گلس در مرکز تعمیرات موبایل پارس ارتباط لوتوس(شیشه السیدی) با هزینه کم مشکل شما رفع میشود.
گلس ال سی دی نظر عامیانه مردم به لایه پلاستیکی گفته میشود که به عنوان لوازم جانبی گوشی خریداری و بر روی صفحه نمایش آن نصب میگردد تا از به وجود آمدن خط و خش بر روی نمایشگر دستگاه جلوگیری به عمل آورد. اما از نظر تخصصی و فنی گلس ال سی دی گوشی مفهوم دیگری را به همراه دارد که مفهومی کاملا متفاوت با طرز تفکر عامیانه مردم است. گلس ال سی دی آیفون یا سامسونگ در واقع شیشه محافظ و ضد خط و خشی است که شرکت های سازنده گوشی آن را بر روی مجموعه تاچ و ال سی دی دستگاه پرس میکنند و بدین ترتیب از آسیب دیدن تاچ و ال سی دی گوشی ممانعت به عمل میآورند.
صفحهی نمایش گوشی شیائومی از سه بخش اصلی تشکیل شده است. گوریلا گلس که حکم گلس پوششی را دارد، صفحهی لمسی یا دیجیتایزر و صفحهی ال سی دی. بنابراین حتی اگر هیچ محافظ صفحه نمایشی نصب نکرده باشید یک گلس پوششی محافظ صفحه نمایش گوشی شماست. این سه لایه هرکدام درجه آسیب متفاوتی را تعریف میکنند. بنابراین زمانیکه صفحه نمایشگر گوشی دچار ترک و شکستگی میشود باید ببینیم آیا فقط صفحهی خارجی آسیب دیده یا صفحهی لمسی و ال سی دی هم دچار آسیب شده.
در صورتی که پس از شکستگی تنها ترکهایی به صورت تار عنکبوت در صفحه نمایش ایجاد شده باشد و لکه یا پراکندگی رنگ مشاهده نشود، زیاد جای نگرانی نیست چرا که مشکلی برای تاچ گوشی یا ال سی دی به وجود نیامده و تنها گلس خارجی گوشی آسیب دیده که با هزینهی اندکی قابل تعمیر است. این یک تفکر اشتباه است که هر نوع شکستگی به معنای شکستگی تاچ و ال سی دی است. به علائم توجه کنید تا به میزان آسیب به وجود آمده پی ببرید.
برخی از کاربران برای اطمینان بیشتر و جلوگیری از بروز آسیب جدی علاوه بر گوریلا گلس از گلس محافظ دیگری هم استفاده میکنند. در این صورت با افتادن گوشی احتمال افتادن لکه روی صفحه نمایش و شکستگی های اساسی کاهش پیدا میکند چرا که اینچنین تنها گلس محافظ آسیب دیده و به تبع آن هزینه تعمیرات آن نیز کاهش خواهد یافت. در تصویر زیر به صورت واضح نشان داده شده است.
یک: ابتدا دستگاه را به برق وصل نموده و دکمه Start را فشار میدهیم.
دو: دکمه توقف اضطراری را در جهت ساعتگرد (جهت حرکت عقربه های ساعت) میچرخانیم تا دکمه به بالا بپرد.
سه: از پنل سیستم استارت، دکمه تنظیمات را انتخاب نموده و سپس تنظیمات لمینت را انتخاب میکنیم. دمای لمینت را روی 40 درجه سانتی گراد، زمان وکیوم را روی پانزده ثانیه و زمان لمینت را روی 180 ثانیه یا سه دقیقه قرار میدهیم. اکنون دکمه تایید را فشار میدهیم و در ادامه بر روی دکمه بازگشت میزنیم و از صفحه نخست گزینه لمینت را انتخاب میکنیم.
چهار: فشار مربوط به لمینت را روی سی و پنج صدم مگا پاسکال قرار میدهیم.
پنج: ال سی دی در را تمیز نموده و فیلم OCA را با چسب آن میکشیم و با سرعت و دقت، کاملا روی ال سی دی میگذاریم و روی وسط ال سی دی با ضربه انگشت سبابه آن را روی ال سی دی پخش میکنیم.
شش: ال سی دی را روی سینی قرار داده و در تانک لمینت قرار میدهیم. اکنون دکمه استارت را فشار داده و با یک دست فشار میآوریم تا زمانی که مکش شروع شود.
هفت: زمانی که پمپ خلا به مقدار پیش فرض خود برسد، سینی لمینت به پایین رانده میشود و وقتی که زمان تنظیم شده به انتها رسید درب وکیوم به طور اتوماتیک باز میشود.
یک: زمان لمینت را روی 20 ثانیه و فشار را روی چهار دهم مگا پاسکال قرار میدهیم.
دو: سایر تنظیمات همانند قسمت قبل (لمینت بدون حباب) انجام میشود.
یک: دکمه اگزوز را فشار داده و پس از پایان کار، درب مخزن حذف کننده حباب را باز میکنیم.
دو: نمایشگر را به مخزن حذف کننده حباب تغییر دهید.
سه: بر روی دکمه بازگشت زده و وارد تنظیمات حذف حباب شوید و زمان حذف حباب را روی 10 تا 20 دقیقه و دمای آن را روی 40 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
چهار: بر روی بازگشت زده و سپس در صفحه اصلی حذف حباب را استارت میکنیم. وقتی که زمان تنظیم شده به پایان رسید درب مخزن حذف حباب را باز نموده و صفحه نمایش را خارج میکنیم.
این گلس برای محافظت از سطح گوشی کاربرد دارد و هیچ کارایی دیگری برای آن تعریف نشده است. لذا بهتر است از این پس با عنوان “محافظ صفحه نمایش” از آن یاد کنیم. همه کاربران گوشی های هوشمند به واسطه هزینه های بالایی که برای تهیه این دستگاه می کنند، پیوسته تمهیدات لازم را از همان ابتدا می اندیشند تا در صورت وقوع هر حادثه ناگهانی، غافلگیر نشوند و کمترین آسیب به دستگاه شان وارد شود.
فیلم های محافظ صفحه نمایش PET ،ساختار پلی استر دارند و از یک پوشش مات مقاوم در برابر خراشیدگی در یک سمت و یک لایه چسب سیلیکونی در سوی دیگر فیلم ساخته شده اند، اما حفاظت موثری در برابر ضربه و خراشیدگی در مقایسه با مدل شیشه ای حرارت دیده (TG) ندارند و فقط دستگاه را در برابر خراشیدگیهای ناشی از ناخن، سکه،کلید و از این قبیل حفظ می کنند که این خود یک ضعف بزرگ است.
این محافظ با دوامتر از نوع PET است و مقاومت بهتری در برابر خط و خشها، انواع باکتری، چربی یا آشغال دارد. ماده TPU می تواند شوکها را به خود جذب و تا حدی خنثی کند، بنابرین در صورت افتادن دستگاه، از صفحه نمایش محافظت نسبی خواهد کرد. البته باید این را در نظر داشت که هنوز هم محافظهای بهتری نسبت به TPU پیدا میشود.
این محافظ از چندین لایه تشکیل شدهاست. معمولاً این لایه ها با یک لایه جذب کننده شوک سیلیکونی در انتهای لایه ها و سپس بر روی آن یک لایه فیلم PET که توضیح دادیم و یک لایه چسب بسیار شفاف برای چسباندن این دو لایه گفته شده با دو لایه بعدی یعنی لایه های شیشه حرارت دیده و یک لایه پوشش Oleophobic یا چربی گریزی تشکیل شده است.
این محافظ که به صورت فشرده و در ضخامت کمتر از ۰٫۴ میلیمتر است، گوشی شما را برابر خراش و چربی گریزی و شوک های ضربه ای کاملا حفظ می کند.
تعویض گلس ال سی دی شیائومی می تواند ریسک هایی نیز در پی داشته باشد به خصوص برای گوشی های پرچمدار با ساختار نمایشگر پیچیده و میزان حساسیت بالا ، چرا که در این گوشی ها در صورت ارتکاب خطا توسط کاربر عادی حین انجام پروسه خسارات سنگینی به دستگاه وارد خواهد شد . در زود کمک و در تعمیرگاه تخصصی نمایندگی موبایل شیائومی قبل از اقدام برای تعویض نمایشگر میزان سلامت نمایشگر و تاچ آن مورد بررسی تخصصی قرار می گیرد. در این مرکز عملیات جدا سازی و تعویض گلس با استفاده از دستگاه مخصوصی بنام سپراتور انجام میشود. دمای سطح سپراتور(جداکننده) با توجه به نوع نمایشگر بین 75 تا 100 درجه سانتی گراد متغیر است.
در مرحله اول باید گلس آسیب دیده از روی نمایشگر جدا شود. روش انجام این جدا سازی باز هم به نوع نمایشگر گوشی بستگی دارد. بدین صورت که در گوشیهایی که دارای نمایشگر مسطح هستند عمل جداسازی باید با دستگاه سپراتور(جدا کننده) و سیم فولادی نازکی انجام شود درحالیکه گلس گوشیهای دارای نمایشگر منحنی (edge) باید در دستگاه فریز در دمایی حدود منفی 190 درجه سانتی گراد جدا شود.
مرحله سوم در تعویض گلس موبایل شیائومی از بین بردن آثار چسب بین گلس قدیمی و نمایشگر و نصب چسب OCA بر روی گلس جدید است. چسب OCA مانند چسب دوطرفه است اما دارای کیفیت و شفافیت بیشتری است که بین گلس جدید و نمایشگر قرار میگیرد. در این مرحله برای تمیز کردن نمایشگر از حلال مناسب استفاده میشود که بعنوان حلال چسب نمایشگر شناخته میشود.
مرحله چهارم نصب گلس جدید بر روی نمایشگر است که این کار با استفاده از دستگاه لمینیتور انجام میشود که به منظور پرس کردن گلس بر روی نمایشگر مورد استفاده قرار میگیرد. اجزای تشکیل دهنده دستگاه لمینیتور عبارتند از؛ یک اتاقک کوچک، المنت، صفحه مسطح فلزی، پمپ وکیوم و پمپ باد. پروسه انجام کار بدین صورت است که ابتدا قبل از انجام پرس با استفاده از پمپ هوای اتاقک خالی شده و به درجه خلاء میرسد. سپس با استفاده از صفحه فلزی مسطح و گرمی که دارای دمای حدود 50 درجه سانتی گراد است و توسط فشار باد که براساس نوع نمایشگر تنظیم میشود عمل پرس انجام می گیرد.
در مرحله پنجم از پروسه تعویض گلس موبایل شیائومی نمایشگر باید در دستگاه حباب گیر قرار گیرد. این دستگاه یک حفاظ استوانهایِ فلزی، یک المنت، پمپ باد و شیر برقی برای ورود و خروج باد دارد. هنگام روشن نمودن دستگاه داخل استوانه فلزی به میزان 5 تا 8 کیلو پاسکال بر سانتی متر مربع از فشار باد پر می شود و بعد از پر شدن باد 5 تا 9 دقیقه زمان لازم است تا حباب بین چسب OCA و نمایشگر از بین برود. آخرین مرحله تعویض گلس گوشی شیائومی نصب آن است. برای انجام این مرحله گلس روی نمایشگر نمایشگر از چسب های مایع مخصوصی استفاده میشود تا نمایشگر روی قاب گوشی قرار گیرد.
به دلیل ظرافت بالای بیشتر ال سی دی ها، موقع جدا کردن تاچ و ال سی دی از فریم، عملیات جداسازی گلس شکسته از السیدی، تمیز کردن ال سی دی از چسب های زیر گلس و چسباندن گلس جدید، بسیار حساس و ریسک پذیر است.
در بعضی موارد این ریسک وجود دارد و ممکن است ال سی دی موقع جداسازی اسیب ببیند و کلا تصویر السیدی از بین برود و به اصطلاح السیدی دچار شکستگی شود، در نتیجه لیست قیمت های تعویض گلس ما به دو نوع با ضمانت و بدون ضمانت است و در نوع بدون ضمانت، ریسک شکستن ال سی دی در تعویض گلس وجود دارد و پذیرش این ریسک به عهده مشتری است، اما در حالت با ضمانت نیز در صورت شکستن السیدی مرکز تعمیراتی ما السیدی نو و سالم را برای شما نصب میکند و شما فقط هزینه تعویض گلس با ضمانت را پرداخت میکنید.
یادگیری نحوهی تعویض گلس محافظ گوشی به شکل صحیح باعث میشود از خرابی و حبابزدگی گلس جلوگیری شود. اما اینکه چه گلسی با چه کیفیتی خریداری کنیم نیز در کاهش خرابی و حبابزدگی اهمیت دارد. توصیه میشود گلس محافظ گوشی را از جایی خریداری کنید که کاملا معتبر باشد و قالب آن متناسب با مدل گوشی شما باشد.
اما اگر موفق به خرید گلس با این ویژگیها نشدید؛ بهتر است از محافظهای طلقی استفاده کنید و تعویض آن را به افراد خبره بسپارید. با توجه به اهمیت گلس محافظ گوشی توصیه میکنیم در اولین فرصت نسبت به تهیه یک محافظ صفحه نمایش برای گوشی یا تبلت خود اقدام کنید.
گلسهای محافظ گوشی در اندازههای مختلف و برای گوشیهای مختلف عرضه میشوند. اما گاهی اوقات میتوان با استفاده از ترفندهایی برخی از گلسها را به شکلی برش داد که برای استفاده در سایر گوشیها نیز قابل استفاده باشد. از جمله رایجترین گلسهای محافظ گوشی میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
این نوع گلسها دارای پوشش پلاستیکی نرمی هستند که از نمایشگر گوشی در مقابل خط و خش و خراشیدگی محافظت میکنند. اما این محافظها در برابر ضربه و فشار مقاومت کمی دارند؛ به همین دلیل استفاده از این نوع گلس برای گوشیها زیاد پیشنهاد نمیشود.
این نوع گلسها منعطف، سبک و نیمه رفلکس هستند و برای بازی با گوشی مناسب میباشند اما نمیتوان برای مدت طولانی از آنها استفاده کرد.
این نوع گلسها مانند لنز میکروسکوپ هستند که روی آنها لایهای پلاستیکی قرار گرفته و جلوی آسیب جدی را در صورت بروز ضربه میگیرد و همچنین محافظ خوبی در برابر خراشیدگیها و تماس اشیای تیز با صفحه نمایش است. اما عدم انعطاف کافی و مقاومت زیاد در برابر خمیدگی، نقطه ضعف این گلسها است که میتواند امکان شکستگی را در صورت بروز حادثه افزایش دهد.
این نوع گلسها دارای پوشش پلاستیکی ضخیمی از جنس هیدروکربنات هستند. همین ضخامت از صفحه نمایش در مقابل ضربات مستقیم و سنگین محافظت میکند. اما مقاومت این نوع گلسها در برابر خراشیدگی کمتر است و اگر روی آنها خراش ایجاد شود ثابت در محل خود باقی نمی مانند. نقطه ضعف این گلسها تأثیر آنها در تاچ پذیری است. به دلیل ضخامت زیاد، این نوع گلسها بر کارکرد لمسی گوشی اندکی اثر منفی میگذارند.
در برخی موارد خاص ممکن است به دلیل ضربه یا وارد شدن فشار به صفحه نمایش گوشی، گلس روی آن بشکند یا دچار ترک خوردگی شود اما خود ال سی دی و تاچ دستگاه سالم بمانند. در این شرایط صفحه نمایش گوشی ترک خورده یا شکسته است اما همچنان میتوان از آن استفاده کرده و محتوای نمایشگر را دید. حتما برای شما هم پیش آمده با موبایل رو به رو شوید که علیرغم ترک ها و شکستگی هایی که روی صفحه نمایش آن ایجاد شده همچنان قابل استفاده است و کاربر به راحتی از ال سی دی آن استفاده به عمل میآورد. این حالت دقیقا حالتی است که گلس ال سی دی گوشی شکسته و نیاز به تعویض خواهد داشت و خود تاچ و ال سی دی دستگاه سالم هستند.
در اینگونه شرایط شما میتوانید با تعویض گلس ال سی دی گوشی خود به جای تعویض کل صفحه نمایش با هزینه بسیار ناچیزتری مشکل دستگاه را برطرف سازید. بنابراین اگر در اثر ضربه، فشار یا بنا به هر دلیل دیگر بر روی صفحه نمایش گوشی شما ترک یا شکستگی سطحی ایجاد شود اما تاچ ال سی دی آن همچنان بدون مشکل عمل کنند، نیازمند تعویض گلس ال سی دی گوشی خواهید بود.
پارس ارتباط لوتوس آماده ارائه بهترین خدمات در زمینه تعویض گلس ال سی دی شیائومی است که در بالا به آن اشاره شد. پارس ارتباط لوتوس در مرحله اول بهترین و با کیفیت ترین محافظ گوشی را برای شما فراهم خواهدکرد تا هوشمندانه از وقوع هر اتفاق ناخوشایند جلوگیری کنید و در مرحله بعدی با تشخیص و عیب یابی صحیح دستگاه نسبت به تعویض گلس اصلی گوشی یا نهایتا ال سی دی دستگاه اقدام خواهد کرد. تعمیرات موبایل شیائومی در واحدهای تفکیک شده به کاربران گرامی ارائه می گردد.
سوالات متداول
روی تاچ ال سی دی یک شماره سریال نوشته شده است که نوع آن می تواند نشان دهد تاچ ال سی دی اصل است یا تقلبی. معمولاً شماره سریال های تاچ ال سی دی های تقلبی بسیار پر رنگ و واضح هستند تا توجه مشتریان را جلب کنند. این در حالی است که شماره سریال روی ال سی دی های اصلی معمولاً کم رنگ هستند و با فونت کوچک نوشته شده اند.
هنگ کردن ال سی دی و تاچ موبایل
سیاه شده صفحه نمایش
حساس بودن تاچ به سرما و گرما
پایین بودن میزان نور و کیفیت
کند عمل کردن گوشی در هنگام لمس گوشی
عدم کارکرد خوب در برخی از نقاط صفحه نمایش
تعویض گلس برای ال سی دی هایی که تصویر را بدون پیکسل سوختگی (به رنگ مشکی در ال سی دی ها قابل رفع نمی باشد) داشته باشند امکان پذیر است؛ در صورتی که صفحه نمایش دارای پیکسل سوخته به رنگ های مشکی یا سبز باشد با تعویض گلس مشکل پیکسل سوخته شان حل نمی شود.
خیر، گلس توسط شرکت سازنده گوشی به صورت مجزا برای بازار تولید نمی شود. بنابراین قطعه ای که برای تعویض گلس استفاده می شود از نوع درجه یک است. البته از آنجایی که گلس فقط یک شیشه محافظ روی ال سی دی است، از نظر کیفیت نمایش تصویر و عملکرد تاچ تفاوت محسوسی با قبل ندارد.
هزینه برای تعویض گلس ال سی دی موبایل با توجه به مدل گوشی و شرایط تعویض گوشی قیمت متفاوت خواهد بود
در بعضی از موارد به علت شکستن گلس، ال سی دی تحت فشار قرار گرفته و تاچ به درستی کار نمی کند که با تعویض گلس قابل حل می باشد. اما در اکثر موارد در اثر ضربه یا فلت تاچ از قسمت بالای ال سی دی جدا می شود یا اینکه از قسمت بالای ال سی دی مدار مربوط به تاچ ترک می خورد که قابل رفع نیست و باید ال سی دی تعویض گردد. آنچه گفته شد شرح احتمالات بود و پایدار موبایل به کاربران پیشنهاد میکند جهت حاصل نمودن اطمینان در این زمینه از طریق تلفن و یا شبکه های اجتماعی از مشاوره رایگان ما بهره مند شوند.
از آنجایی که هزینه تعویض گلس با تعویض ال سی دی فاحش است، پیشنهاد می کنیم ابتدا برای تعویض گلس اقدام کنید. اگر تعویض گلس برای گوشی شما موفقیت آمیز نبود، برای تعویض ال سی دی اقدام کنید.
اگر گلس موبایل شما در بازار موجود باشد پس از سفارش و تحویل گلس 1 روز کاری طول می کشد تا گوشی شما تعمیر شود.
اگر منظور شما موجود بودن گلس گوشی شما در بازار است می توانید با ما تماس بگیرید با اعلام مدل و برند گوشی خود مطلع شوید که این مدل گلس موجود می باشد یا خیر. و اگر منظور شما شدت تخریب ناشی از ضربه وارد به صفحه نمایش گوشیتان و بهبود صفحه نمایش مثل قبل با تعویض گلس است می توانید تماس بگیرید و یا با گوشی دیگری از صفحه نمایش گوشی خود در حالت روشن (ترجیحا در حالتی که رنگ تصویر سفید باشد) عکس بگیرید و برای ما ارسال نمایید.
بسیاری از مشتریان به اشتباه فک می کنند که اگر تعویض گلس گوشی سامسونگ با موفقیت انجام شود، پیکسل سوختگی ها نیز رفع می شوند. اما توجه داشته باشید که این پیکسل سوختگی بر اثر آسیب دیدگی صفحه نمایش است و هیچ ارتباطی به گلس که فقط یک شیشه محافظ است ندارد. بنابراین در صورتی که تعویض گلس گوشی شما با موفقیت به پایان برسد، پیکسل سوختگی ها روی صفحه باقی می مانند.
بله. تنها کافی است گوشی خود را با پیک به آدرس درج شده در وبسایت ما اراسل نمایید. پس از بررسی و اعلام هزینه به شما در صورت تمایل گوشی شما را تعمیر می کنیم و مجدد برای شما ارسال می کنیم.
ریسک تعویض گلس با توجه به تجهیزات و دستگاه های مورد استفاده، متغیر است. از آنجایی که آوافیکس از بروزترین و مدرن ترین تجهیزات برای تعویض گلس گوشی سامسونگ استفاده می کند، میزان این ریسک را به پایین ترین حد ممکن یعنی زیر 10 درصد می رساند.
دیدگاه شما