تعویض گلس ال سی دی a50 ، ترک خوردگی و شکستگی ال سی دی گوشی موبایل، حادثه ناخوشایندی است که ممکن است برای هر کاربری اتفاق بیفتد. افتادن گوشی از دست و برخورد نمایشگر با اجسام سخت، ضربه و فشار از جمله دلایل اصلی آسیب به صفحه نمایش موبایل می باشد. خب، حتماً می گویید این که چیزی نیست، گوشی من بالای صد بار از دستم افتاده، خیلی وقت ها شکسته و بیشتر مواقع هم، اتفاق بدی برایش نیفتاده است.
در این موارد شانس با شما یار بوده است، چرا که معمولاً بعد از اینکه گوشی از دست سقوط می کند، روی پنل جلو ترک های ریز بهم چسبیده و تار عکنبوتی ظاهر می شود و علاوه بر اینکه شکل ظاهری گوشی تان را از بین می برد، کار کردن با آن را سخت می کند.
ممکن است با اولین ضربه وارد شده ال سی دی دستگاه از کار بیفتد. از آنجا که ال سی دی گوشی نسبت به ضربه مکانیکی و حرارت بسیار حساس است، چرا که فشار ممکن است مواد سیال موجود در بین صفحات صفحه نمایش را فشرده کند و همین باعث آسیب به صفحه شود، حرارت بیش از حد هم ممکن است ویژگی های فیزیکی سیال را تغییر دهد و همین به بخش هایی از ال سی دی آسیب وارد کند و لکه های رنگی و سیاه روی صفحه دیده شود.
در این حالت صفحه نمایش گوشی سیاه می شود و یا اینکه به دستورات لمسی واکنش نخواهد داد. در این شرایط برای تعمیر ال سی دی گوشی شما نیاز دارید که بهه مرکز تعمیرات موبایل مراجعه کنید و تمام مجموعه تاچ و ال سی دی گوشی را تعویض کنید که این مورد هزینه زیادی هم خواهد داشت.
Samsung Galaxy A50 با نمایشگر 6.4 اینچی سوپر آمولد از نوع لمسی خازنی با رزلوشن فول اچ دی پلاس است. نمایشگر تمام صفحه گوشی A50 به شکل U ساخته شده است و به نام Infinity U معروف است.
تعویض گلس این گوشی هوشمند تمام صفحه حساس است و نیازمند تجهیزات پیشرفته و تعمیرکار با تجربه است. گلس یک لایه محافظ است که در واقع در کارخانه روی تاچ ال سی دی قرار داده می شود. . پس اگر به صفحه نمایش ضربه وارد شود و یا اگر گوشی از دستتان بیفتد ممکن است منجر به شکستگی صفحه و گلس محافظ شود، اگر هم ضربه خیلی شدید باشد، میزان آسیب می تواند تا خرابی تاچ هم پیش برود که در این صورت باید کل تاچ ال سی دی و گلس تعویض شود که به نوبه خود می تواند هزینه بالایی برای کاربر به همراه داشته باشد.
در صورت شکستگی گلس باید ابتدا بررسی کنید که تاچ ال سی دی آسیب ندیده است و در واقع به خوبی کار می کند. برای اینکه از سالم بودن تاچ اطمینان پیدا کنید، با گوشی چندین بار کار کرده و میزان شفافیت و روشن بودن پیکسل ها را چک کنید. اگر سایر قطعات در شرایط خوب بودند و گوشی طبق معمول کار می کند، نسبت به تعویض گلس اقدام کنید.
همانطور که گفتیم این قطعه بسیار حساس است و تعویض آن نیازمند دستگاه های پیشرفته مثل فریز ال سی دی برای جدا کردن گلس و دستگاه لمینت برای تعویض گلس و جلوگیری از تشکیل حباب زیر گلس و تعمیرکاران باتجربه ای است که بتوانند گلس را با اطمینان تعویض و خیال شما را بابت تعمیر گلس راحت کنند. پس توصیه می کنیم که تعویض گلس گوشی خود را به هر جایی نسپارید.
همانطور که قبلاً گفته شد، شما زمانی نیاز به تعمیر ال سی دی گوشی سامسونگ پیدا خواهید کرد که در نمایش تصویر به صورت کامل مشکلی وجود داشته باشد. برای مثال قسمتی از تصویر گوشی سیاه بشود که به آن پیکسل سوخته می گویند. میزان آسیب و شرایط تعمیر و تعویض ال سی دی و تاچ گوشی با توجه به برند آن می تواند متفاوت باشد.
در برخی از برندهای گوشی مثل سونی، نوکیا و شیائومی، گلس و تاچ گوشی ممکن است به یکدیگر چسبیده باشند و در این صورت حتی اگر تاچ گوشی کار نکند ممکن است امکان تعویض ال سی دی وجود داشته باشد و نیازی به تعمیر و تعویض ال سی دی و تاچ گوشی نباشد.
تعویض گلس ال سی دی موبایل گلس شیشه نازک، شفاف و نسبتاً مقاومی است که در واقع شرکت های سازنده نمایشگر گوشی های موبایل برای محافظت از تاچ و ال سی دی، روی پنل جلو نصب می کنند. این شیشه با لایه پلیمری که در فروشگاه های لوازم جانبی موبایل به فروش می رسد و معمولاً توسط فروشنده و یا خود کاربر روی ال سی دی نصب می شود متفاوت است. به اولی گلس و به دومی محافظ گلس گفته می شود.
اما در بازار و کاربران عادی، به اشتباه، هر دو را گلس می نامند. پس منظور ما از گلس گوشی های موبایل شیشه محافظی است که به صورت یکپارچه با مجموعه تاچ و ال سی دی گوشی پرس و نصب شده است و کاربر در نصب یا برداشتن آن هیچ دخالتی ندارد.
به دلیل ظرافت بالای بیشتر ال سی دی ها، موقع جدا کردن تاچ و ال سی دی از فریم، عملیات جداسازی گلس شکسته از السیدی، تمیز کردن ال سی دی از چسب های زیر گلس و چسباندن گلس جدید، بسیار حساس و ریسک پذیر است. در بعضی موارد این ریسک وجود دارد و ممکن است ال سی دی موقع جداسازی اسیب ببیند و کلا تصویر السیدی از بین برود و به اصطلاح السیدی دچار شکستگی شود و شم نیاز به تعویض گلس ال سی دی a50 داشته باشید.
همان طور که همه می دانیم صفحه نمایش گوشی تنها پل ارتباطی کاربر و گوشی است؛ از همین رو تعویض گلس ال سی دی a50 از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. اگر در تعویض گلس موبایل سامسونگ a50 سهل انگاری کنیم، قطعا تاچ و ال سی دی آسیب خواهند دید و ممکن است شدت این آسیب تا حدی باشد که مجبور به تهیه گوشی جدیدی شویم. به طور کلی استفاده از تجهیزات کاری مدرن مناسب توسط افراد با تجربه در چگونگی انجام فرآیند تعویض گلس گوشی سامسونگ a50 و حفاظت از ال سی دی و تاچ تلفن همراه نقش بسیار مهمی دارد.
تعویض گلس گوشی سامسونگ a50 با استفاده از تجهیزات فنی سازگار با نوع گوشی، گلس اورجینال و چسب OCA امکان پذیر است. با این شیوه از تعمیرات موبایل، گلس گوشی به حالت اولیه خود باز می گردد. از جمله مزایای این روش میتوان به دقت بالا در صافی و مسطح بودن صفحه لمینت و ال سی دی و ایمنی بالای آن اشاره نمود.
در برخی موارد خاص ممکن است به دلیل ضربه یا وارد شدن فشار به صفحه نمایش گوشی، گلس روی آن بشکند یا دچار ترک خوردگی شود اما خود ال سی دی و تاچ دستگاه سالم بمانند.
در این شرایط صفحه نمایش گوشی ترک خورده یا شکسته است اما همچنان میتوان از آن استفاده کرده و محتوای نمایشگر را دید. حتما برای شما هم پیش آمده با موبایل رو به رو شوید که علی رغم ترک ها و شکستگی هایی که روی صفحه نمایش آن ایجاد شده همچنان قابل استفاده است و کاربر به راحتی از ال سی دی آن استفاده به عمل میآورد. این حالت دقیقا حالتی است که گلس ال سی دی گوشی شکسته و نیاز به تعویض خواهد داشت و خود تاچ و ال سی دی دستگاه سالم هستند.
در اینگونه شرایط شما میتوانید با تعویض گلس ال سی دی گوشی خود به جای تعویض کل صفحه نمایش با هزینه بسیار ناچیزتری مشکل دستگاه را برطرف سازید. بنابراین اگر در اثر ضربه، فشار یا بنا به هر دلیل دیگر بر روی صفحه نمایش گوشی شما ترک یا شکستگی سطحی ایجاد شود اما تاچ ال سی دی آن همچنان بدون مشکل عمل کنند، نیازمند تعویض گلس ال سی دی سامسونگ خواهید بود.
همانطور که گفتیم تعویض گلس شکسته گوشی های موبایلی مثل سامسونگ A50 کار سادهای نیست و نیاز به دقت بالا بالایی دارد. همچنین برای انجام این تعمیر هم باید از تجهیزات خاصی استفاده کرد که در هر مرکز تعمیراتی وجود ندارند اما سوال اصلی این است که دقیقا چه مراحلی باید برای تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 طی شوند؟ اگر بخواهید به طور مرحله به مرحله و به صورت کاملا مختصر این مراحل را برایتان شرح دهیم، شامل موارد زیر میشوند:
در قدم اول باید یک تعمیرکار با تجربه پنل تاچ LCD آسیب دیده گوشی را با احتیاط از روی آن جدا کند و مراقب باشد که قطعات شکسته گلس به خود تاچ و LCD گوشی آسیبی نزنند. بنابراین حساسیت کار در این مرحله بالاست و باید دقت زیادی صرف انجام آن گردد.
در مرحله دوم و بعد از اینکه پنل تاچ ال سی دی گوشی از آن جدا شد باید قطعات گلس شکسته به آرامی و با احتیاط از روی صفحه نمایش گوشی جدا شوند. طبیعتا در انجام این مرحله هم باید دقت بالایی صرف شود تا قطعات شکسته گلس به LCD گوشی آسیب وارد نکنند.
بعد از اینکه گلس شکسته قبلی از روی صفحه نمایش گوشی جدا شد، گلس جدید با استفاده از تجهیزات خاص و دستگاهی که با عنوان دستگاه لمینیت شناخته میشود بر روی پنل گوشی پرس میگردد. با توجه به اینکه دستگاه لمینیت در مراکز تعمیرات محدود و اندکی مورد استفاده قرار میگیرد، تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 توسط هر تعمیرکار و در هر مرکزی امکانپذیر نخواهد بود.
حباب زدایی یکی از مراحل مهم کار در تعویض گلس LCD است. در این مرحله باید حباب های هوایی که بعد از پرس گلس جدید بر روی ال سی دی گوشی در فضای مابین LCD و گلس به وجود آمدهاند از بین برده شوند. انجام این کار هم با استفاده از دستگاه های خاص و با طی کردن مراحل مشخصی صورت میپذیرد و یک کارشناس باید بر روی آن نظارت داشته باشد.
در آخرین مرحله باید پنل تاچ ال سی دی گوشی روی آن نصب شود و بدین ترتیب پروسه تعویض گلس تکمیل خواهد شد. این مرحله کار میتواند توسط تعمیرکار مجرب و با احتیاط کامل انجام گیرد.
بنابراین در مجموع میتوان پروسه تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 را در 5 مرحله خلاصه کرد که هر یک از آن ها حساسیت خاص خودشان را دارند. کوچک ترین لغزش در حین انجام این تعمیر سبب میشود که به تاچ ال سی دی گوشی آسیب وارد شود و اگر این اتفاق رخ دهد، دیگر نمیتوان با تعویض گلس مشکل صفحه گوشی را برطرف ساخت و تعویض کامل تاچ LCD باید در دستور کار قرار گیرد.
حساس ترین قطعه سخت افزاری که در گوشی A50 سامسونگ بکار رفته صفحه نمایش آن است که بسیار بزرگ و با حاشیه های باریک در نظر گرفته شده و البته جذابیت خاصی دارد. اما این سبک طراحی زیبا و جذاب منجر شده که صفحه نمایش گوشی به شدت در برابر ضربه و فشار حساس باشد و خیلی زود آسیب ببیند. تصور کنید گوشی سامسونگ A50 شما از دستان بیفتد و به زمین برخورد کند! در این شرایط احتمال آسیب دیدن صفحه نمایش آن بسیار بالاست چون بخش عمدهای از انرژی مخرب وارد شده به گوشی مستقیما توسط پنل ال سی دی آن جذب میگردد.
اما چه زمانی تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 باید انجام گیرد و اصلا در چه مواقعی انجام این تعمیر امکانپذیر خواهد بود؟ ین روش تعمیر فقط زمانی قابل استفاده و پیاده سازی است که شکستگی یا ترک هایی ری صفحه نمایش موبایل به وجود آیند اما در عملکرد تاچ و ال سی دی گوشی هیچ اختلالی دیده نشود. در اینگونه شرایط شکستگی های روی صفحه گوشی سطحی هستند و روی گلس یا همان لایه شیشهای پنل تاچ ال سی دی به وجود آمدهاند. بنابراین میتوان در این شرایط مشکل را با تعویض گلس برطرف ساخت.
اگر صفحه نمایش گوشی سامسونگ A50 شما بنا به هر دلیل آسیب دید، عملکرد تاچ و ال سی دی آن را بررسی کنید. اگر در عملکرد تاچ و ال سی دی اختلالی به وجود نیامده باشد، بنابراین شکستگی و ترک های روی صفحه نمایش دستگاه سطحی هستند و با تعویض گلس برطرف میشوند اما اگر کوچک ترین اختلالی در یکی از دو قطعه نام برده شده، یعنی تاچ یا ال سی دی گوشی به وجود آید، دیگر نمیتوان تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 را در دستور کار قرار داد و بایدتعویض ال سی دی سامسونگ A50انجام شود. بنابراین و با توجه به توضیحاتی که ارائه کردیم مشخص شد که چه زمانی تعویض گلس قابل انجام بوده و چه زمانی این تعمیر قابل پیاده سازی نیست!
سخن پایانی
ما در این مقاله از خدمات تعمیرات موبایل پارس ارتباط لوتوس سعی کردیم تا توضیحاتی در خصوص گلس ال سی دی موبایل و نحوه تعویض گلس ال سی دی a50 را به شما ارائه کنیم. برای اطلاع از هزینه نهایی از طریق شماره های درج شده درسایت با متخصصین ما تماس بگیرید تا شمارا راهنمایی کنند.
همینطور اگر سوالی در خصوص خرابی گلس ال سی دی موبایل خود دارید می توانید در قسمت نظرات کاربران سوال خود را مطرح نمایید تا متخصصین ما شما را راهنمایی نمایند.
مراحل تعویض گلس شکسته گوشی سامسونگ A50
همانطور که گفتیم تعویض گلس شکسته گوشی های موبایلی مثل سامسونگ A50 کار سادهای نیست و نیاز به دقت بالا بالایی دارد. همچنین برای انجام این تعمیر هم باید از تجهیزات خاصی استفاده کرد که در هر مرکز تعمیراتی وجود ندارند اما سوال اصلی این است که دقیقا چه مراحلی باید برای تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 طی شوند؟ اگر بخواهید به طور مرحله به مرحله و به صورت کاملا مختصر این مراحل را برایتان شرح دهیم، شامل موارد زیر میشوند:
جداسازی پنل ال سی دی: در قدم اول باید یک تعمیرکار با تجربه پنل تاچ LCD آسیب دیده گوشی را با احتیاط از روی آن جدا کند و مراقب باشد که قطعات شکسته گلس به خود تاچ و LCD گوشی آسیبی نزنند. بنابراین حساسیت کار در این مرحله بالاست و باید دقت زیادی صرف انجام آن گردد.
جداسازی گلس شکسته: در مرحله دوم و بعد از اینکه پنل تاچ ال سی دی گوشی از آن جدا شد باید قطعات گلس شکسته به آرامی و با احتیاط از روی صفحه نمایش گوشی جدا شوند. طبیعتا در انجام این مرحله هم باید دقت بالایی صرف شود تا قطعات شکسته گلس به LCD گوشی آسیب وارد نکنند.
نصب گلس جدید: بعد از اینکه گلس شکسته قبلی از روی صفحه نمایش گوشی جدا شد، گلس جدید با استفاده از تجهیزات خاص و دستگاهی که با عنوان دستگاه لمینیت شناخته میشود بر روی پنل گوشی پرس میگردد. با توجه به اینکه دستگاه لمینیت در مراکز تعمیرات محدود و اندکی مورد استفاده قرار میگیرد، تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 توسط هر تعمیرکار و در هر مرکزی امکانپذیر نخواهد بود.
حباب زدایی: حباب زدایی یکی از مراحل مهم کار در تعویض گلس LCD است. در این مرحله باید حباب های هوایی که بعد از پرس گلس جدید بر روی ال سی دی گوشی در فضای مابین LCD و گلس به وجود آمدهاند از بین برده شوند. انجام این کار هم با استفاده از دستگاه های خاص و با طی کردن مراحل مشخصی صورت میپذیرد و یک کارشناس باید بر روی آن نظارت داشته باشد.
نصب پنل ال سی دی: در آخرین مرحله باید پنل تاچ ال سی دی گوشی روی آن نصب شود و بدین ترتیب پروسه تعویض گلس تکمیل خواهد شد. این مرحله کار میتواند توسط تعمیرکار مجرب و با احتیاط کامل انجام گیرد.
بنابراین در مجموع میتوان پروسه تعویض گلس ال سی دی Galaxy A50 را در 5 مرحله خلاصه کرد که هر یک از آن ها حساسیت خاص خودشان را دارند. کوچک ترین لغزش در حین انجام این تعمیر سبب میشود که به تاچ ال سی دی گوشی آسیب وارد شود و اگر این اتفاق رخ دهد، دیگر نمیتوان با تعویض گلس مشکل صفحه گوشی را برطرف ساخت و تعویض کامل تاچ LCD باید در دستور کار قرار گیرد.
دیدگاه شما