ثبت درخواست تعمیرات
zarbdar

گوشی های اندرویدی را چگونه عیب یابی کنیم؟

گوشی های اندرویدی را چگونه عیب یابی کنیم؟ Reviewed by Mrs. Bagheri on 2019-12-10 16:31:07. وارد شدن به حالت Safe mode اندروید-یکی از مهم ترین روش ها برای افزایش سرعت گوشی، عیب یابی نرم افزاری گوشی و رفع عیب های نرم افزاری گوشی است. شما از این طریق می توانید عملکرد گوشی خود را بهبود بدهید. امروزه همه می دانیم که گوشی های هوشمند فقط برای تماس گرفتن و ارسال پیامک نیستند. روح گوشی هوشمند امروزه ، نرم افزارهایی هستند که روی آن نصب و اجرا می شوند. وارد شدن به حالت Safe mode اندروید-یکی از مهم ترین روش ها برای افزایش سرعت گوشی، عیب یابی نرم افزاری گوشی و رفع عیب های نرم افزاری گوشی است. شما از این طریق می توانید عملکرد گوشی خود را بهبود بدهید. امروزه همه می دانیم که گوشی های هوشمند فقط برای تماس گرفتن و ارسال پیامک نیستند. روح گوشی هوشمند امروزه ، نرم افزارهایی هستند که روی آن نصب و اجرا می شوند. 4.5
جدیدترین مقالات close
آموزش دانلود برنامه روی آیفون بدون نیاز به اپ استور (معرفی بهترین روش های نصب برنامه)
آموزش دانلود برنامه روی آیفون بدون نیاز به اپ استور (معرفی بهترین روش های نصب برنامه)
آموزش قفل کردن برنامه در آیفون، Lock کردن اپ ها
آموزش قفل کردن برنامه در آیفون، Lock کردن اپ ها
راه اندازی آیفون بعد از آپدیت، نکات مهمی که بعد از آپدیت ios باید رعایت کنید!
راه اندازی آیفون بعد از آپدیت، نکات مهمی که بعد از آپدیت ios باید رعایت کنید!
رفع مشکل درخواست شماره تماس در گوشی های آیفون پس از آپدیت
رفع مشکل درخواست شماره تماس در گوشی های آیفون پس از آپدیت
چرا گوشی آیفون پس از آپدیت روشن نمیشود؟
چرا گوشی آیفون پس از آپدیت روشن نمیشود؟
پارت نامبر آیفون چیست؟ کدام پارت نامبر آیفون بهتر است؟
پارت نامبر آیفون چیست؟ کدام پارت نامبر آیفون بهتر است؟
5 علت خاموش شدن گوشی شیائومی پوکو x3
5 علت خاموش شدن گوشی شیائومی پوکو x3
حالت ایمن گوشی سامسونگ
حالت ایمن گوشی سامسونگ
علت غیر فعال شدن فست شارژ گوشی سامسونگ
علت غیر فعال شدن فست شارژ گوشی سامسونگ
آموزش فعال و غیر فعال کردن فست شارژ در گوشی‌ های سامسونگ
آموزش فعال و غیر فعال کردن فست شارژ در گوشی‌ های سامسونگ
چطور می‌توانم عکس‌های پاک‌شده را بازیابی کنیم؟
چطور می‌توانم عکس‌های پاک‌شده را بازیابی کنیم؟
4 روش برای برگرداندن اس ام اس های پاک شده از گوشی شیائومی
4 روش برای برگرداندن اس ام اس های پاک شده از گوشی شیائومی
علت داغ شدن موبایل هنگام شارژ چیست؟
علت داغ شدن موبایل هنگام شارژ چیست؟
چگونه از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟
چگونه از داغ شدن گوشی جلوگیری کنیم؟
بازکردن رمز گوشی با تماس اضطراری
بازکردن رمز گوشی با تماس اضطراری
معرفی لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل (معرفی 16 وسیله ضروری)
معرفی لیست کامل ابزار تعمیرات موبایل (معرفی 16 وسیله ضروری)
جدیدترین مقالات ←
گوشی های اندرویدی را چگونه عیب یابی کنیم؟
گوشی های اندرویدی را چگونه عیب یابی کنیم؟
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۸ تاریخ بازنویسی : ۱۳ دی ۱۴۰۰

یکی از مهم ترین روش ها برای افزایش سرعت گوشی، عیب یابی نرم افزاری گوشی و رفع عیب های نرم افزاری گوشی است. شما از این طریق می توانید عملکرد گوشی خود را بهبود بدهید. امروزه همه می دانیم که گوشی های هوشمند فقط برای تماس گرفتن و ارسال پیامک نیستند.

روح گوشی هوشمند امروزه ، نرم افزارهایی هستند که روی آن نصب و اجرا می شوند. طی گذشت زمان ، با اضافه شدن حافظه ی داخلی بر روی گوشی تعداد برنامه هایی که کاربران بر روی گوشی  خود نصب می کنند افزایش پیدا کرده است.

گاهی مواقع پس از مدتی که از نصب برنامه ها روی گوشی می گذرد، شاهد کند شدن اجرای برنامه ها و یا تمام شدن سریع باطری گوشی خودمان می شویم. این در حالی است که شاید نیمی از حافظه های در دسترس گوشی نیز استفاده نشده باشند. راه حل ورود به Safe Mode  گوشی اندروید و حذف و دستکاری برنامه  موجود بر روی گوشی است، تا جایی که عملکرد درست گوشی بازشود.

 

به دنبال تست عیب‌یابی ساده باشید

گوشی اندروید، مجموعه‌ای پیچیده، هوشمند و نوآورانه است که مجهز به ابزارها و گزینه‌های است که شاید حتی از وجود یا عدم وجود آنها هیچ خبری نداشته باشید و به همین خاطر انجام تست‌های عیب یابی گوشی برای اندروید شما با هدف داشتن تجربه کاربری بهینه به شدت حیاتی است. ممکن است انواع اپلیکیشن‌ها برای تست‌های عیب یابی گوشی وجود داشته باشد ولی شما باید به دنبال برنامه‌ای باشید که استفاده از آن آسان باشد. کار کلی این اپلیکیشن‌ها بررسی هزاران مسئله مرتبط با اندروید مانند سرعت، قابلیت اتصال، دوربین، سنسورها، پیکسل‌هی مرده و عمر باتری است. روش‌های بهتری برای تست عیب یابی اندروید هم وجود دارد که به تشخیص ویروس‌ها می‌پردازد.

 

به دنبال تست عیب‌یابی ساده باشید

 

وارد شدن به حالت Safe mode اندروید

حالت Safe mode  در سیستم عامل های اندروید به حالتی گفته می شود که در آن سیستم عامل موبایل بدون هیچ برنامه ی اضافه و تنها با برنامه های ضروری خود، بارگذاری می شود.  بارگذاری سیستم عامل در این شرایط به کاربران این امکان را می دهد تا راحت تر بتوانند به عیب یابی دستگاه خود بپردازند و اگر مشکلی برای گوشی پیش آمده است، آن را برطرف کنند.

سیستم عامل اندروید نیز قابلیت فعال کردن حالت Safe mode را دار میباشد که در ادامه قصد داریم نحوه وارد شدن به این حالت و همچنین خارج شدن از آن را در انواع متفاوت گوشی اندروید را بررسی نماییم.

 

بیشتر بخوانید: باز شدن خودکار برنامه ها در اندروید

 

وارد شدن به محیط Safe mode

  • دکمه پاور گوشی خود را نگه دارید تا گزینه های خاموش و ری استارت گوشی نشان داده شود.
  • سپس انگشت خود را بر روی گزینه Power off گوشی را برای مدت چند ثانیه نگاه دارید.
  • منوی ری بوت شدن در حالت Safe mode نمایش داده می شود که با انتخاب کردن گزینه Yes گوشی شما ری استارت شده و در حالت Safe mode گوشی بارگذاری می شود.

 

خارج شدن از حالت Safe mode

برای خارج شدن از حالت Safe modeمجدد دکمه پاور گوشی را نگه داشته و Power off را میزنیم تا به حالت عادی گوشی خاموش شود. پس از راه اندازی مجدد گوشی به حالت اولیه برمیگردد.

 

به طور کل می توانیم از محیط Safe Mode ،  برای حل دو مشکل اساسی در گوشی ها استفاده نماییم: 

  1.  اگر گوشی اندروید شما ، مدام هنگ می‌کند و یا نصب یک نرم‌افزاری باعث ایجاد اختلال در گوشی شما شده، می‌توانید با ورود به حالتSafe Mode، این مشکلات را برطرف نمایید. در حالت Safe Mode،‌ شما تنها به App های پیشفرض در کارخانه نصب شده گوشی دسترسی دارید. لازم به تذکر است که شما می‌توانید با ورود به Settings > Apps، اقدام به حذف نرم‌افزارهای نصب شده داشته باشید.
  2.  در صورتی که تلفن همراه شما، به علت نصب نرم‌افزارهای زیاد و متعدد کند شده است و می‌خواهید موقتا سرعت اجرای برنامه های تلفن همراه خود را افزایش بدهید تا کاری مشخص را انجام بدهید، می‌توانید از حالتSafe Mode استفاده کنید.

توجه :در حالت Safe Mode، شما به اپلیکیشن‌های پیشفرض تلفن همراه مثل  Gmail، Chrome ،مخاطبان و … دسترسی دارید.

 

ابزارهای عیب یابی پیش فرض اندروید

اکثر گوشی های اندرویدی دارای چندین ابزار عیب یابی پنهان و پیش فرض در سیستم عامل خود هستند، اما میان دستگاه ها این ابزار متفاوت می باشد. این ابزارها با تایپ کدها در شماره گیر تلفن شما مانند برنامه های کد تقلب در یک بازی ویدئویی باز می شوند. کدهای زیر را وارد کنید تا منوها به طور خودکار برای شما باز شوند.

 

ابزارهای عیب یابی پیش فرض اندروید

 

در اینجا دو کد اصلی قابل استفاده در بسیاری از دستگاه های اندرویدی را برای شما نمایش داده ایم:

#*#0*منوی عیب یابی پنهان:

برخی از گوشی های اندرویدی دارای یک منوی عیب یابی کامل می باشند. شما با استفاده از این ابزار حداقل قادر خواهید بود تا برخی از سخت افزارهای گوشی خود را بررسی کنید. با این حال، این کد در تمامی گوشی ها قابل دسترسی نیست – به عنوان مثال، زمانی که این کد را در منوی گوشی هوشمند Pixel XL امتحان کردیم، هیچ اتفاقی رخ نداد، اما این منو بر روی سامسونگ گلکسی S9 پس از وارد کردن این کد ظاهر شد. برای کسانی که به ابزارهای دیگر دسترسی ندارند، یک ترفند بسیار مفید می باشد. این منو، تعدادی از تست های جداگانه را برای بررسی عملکرد قطعات مختلف گوشی شما مانند صفحه نمایش (بررسی تاچ، میزان دقت تصویر)، دوربین ها، سنسور و دکمه های فیزیکی مانند کنترلرهای صدا ارائه می دهد.

 

*#*#4643#*#* استفاده از منوی اطلاعات:

این منو در گوشی های هوشمند بیشتری ازنسبت به منوی عیب یابی پنهان نمایش داده می شود، اما اطلاعات به اشتراک گذاشته شده میان دستگاه ها در این بخش متفاوت خواهد بود. حداقل باید بتوانید تاریخچه ی استفاده از برنامه را مشاهده کنید؛ وای فای اصلی و آمار اینترنت شبکه ی تلفن همراه و اطلاعات ابتدایی تلفن مانند حامل سرویس کنونی، شماره تماس و … از این قبیل اطلاعات بدست آمده از طریق این کد می باشند.

 

بیشتر بخوانید: علت به‌روز نشدن گوشی اندروید

 

برنامه عیب یابی گوشی

نرم افزارهای مختلفی برای عیب یابی گوشی موبایل اندروید و آیفون ارائه شده است. اغلب این نرم افزارها محیط کاربری بسیار مناسبی دارند و به راحتی می توانید از آنها استفاده کنید و درصد سلامت گوشی خود را تست کنید. نرم افزار عیب یابی گوشی موبایل برای بررسی سلامت تلفن همراه می تواند گزینه مناسبی باشد. چرا که هر نرم افزار عیب یابی گوشی موبایل با استفاده از قابلیت هایی که دارد می تواند به صورت کلی و دقیق تر فرآیند عیب یابی را انجام دهد. از جمله نرم افزار عیب یابی گوشی موبایل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • برنامه TestM: برای سیستم عامل IOS و اندروید
  • برنامه AccuBattery: یک برنامه عیب یابی گوشی اندروید که می توانید از آن ها برای تست کردن عیب ها و درصد سلامت باتری استفاده کنید.
  • برنامه Phone Check and Test: این نرم افزار هم برای بررسی سلامت موبایل اندرویدی و عیب یابی آن بسیار کاربردی است اما در ایران قابل دسترس نیست. به واسطه این برنامه می توانید از سلامت نمایشگر، باتری، وای فای، صدا، Gps و بسیاری از قابلیت های گوشی خود مطمئن شوید.

 

برنامه عیب یابی گوشی

 

عیب یابی گوشی خاموش

عیب یابی گوشی خاموش فقط باید به اشخاص متخصص که تجربه دارند یا آموزش دیده اند سپرده شود، ولی به شما پیشنهاد می دهیم که قبل از هر اقدامی 3 مورد را زیر تست کنید:

  1. عوض کردن کابل شارژر برای تست روشن شدن گوشی.
  2. تست کردن یک شارژر دیگر برای مشخص شدن ایراد نداشتن شارژر.
  3. نگهداشتن دکمه پاور و کم شدن صدا که باعث می شود گوشی شما ری استارت شود.

 

بیشتر بخوانید: سلامت باتری گوشی اندرویدی را چگونه بررسی کنیم؟

 

شما عزیزان می توانید برای رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری خود به تعمیرات موبایل مراجعه کنید و با اطمینان خاطر موبایل خود را برای تعمیر به دست همکاران ما بسپارید.

برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت ما مراجعه نمایید و یا با شماره های درج شده در سایت با همکاران ما تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان کارشناسان ما برخور دار شوید. همچنین می توانید از طریق دیگر شبکه های اجتماعی ما با ما در ارتباط باشید، همکاران ما آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستند.

 پانوشت: برای خرید انواع آی سی، هارد b309 ( آی سی هارد b309) به فروشگاه آی سی ما مراجعه نمایید

دیدگاه شما

captcha
ارسال دیدگاه
شما اولین نفری باشید که دیدگاه خود را ثبت می کنید